az első állatorvos hülye...a második drága keressetek akkor egy harmadikat sürgőssen!!!
2010. febr. 12. 15:10
2/11 anonim válasza:
az nem állatdoki akinél voltál max azt hiszi magáról a k@cs@g. vidd el egy másikhoz. meg kell nézni, hogy a csontok jól állnak-e, hogy majd jól forrjon össze a blökinek. stb. szóval szakszerűen kell ellátni, inkább ne te állj neki kezelni. jobbulást.
2010. febr. 12. 15:13
3/11 anonim válasza:
Az első "állatorvos"magatartását jelenteni kéne az Állatorvosi Kamarának,mert nagyon etikátlan.
Nézz itt dokit,megtalálod őket területi bontásban:
Nehogy elaltasd!!!!!!!!!! Én kutyimnak is eltörött a lába. Teljesen meggyogyult! Makk egészséges! Bár beletelt egy kis idöbe, de megérte!
2010. febr. 12. 15:26
5/11 anonim válasza:
Le kell lőni.
Egyébként is, minek akar valaki megmenteni egy korcs kutyát?!
2010. febr. 12. 15:30
6/11 anonim válasza:
Nahát ha ezt egy állatorvos nekem mondta volna hogy nem gyógyítja meg a kutyámat mert keverék ugy szájba rugtam volna hogy a fal adja a másikat.
Amugy meg nehogy elaltasd.A törött lábat meg lehet gyógyítani.Csak keresni kell egy jó állatorvost aki megcsinálja.Meg persze össze kell rá spórolni a pénzt.
2010. febr. 12. 15:39
7/11 anonim válasza:
15:30-asnak üzenem hogy te is korcs vagy ugyhogy lődd fejbe magad
2010. febr. 12. 15:40
8/11 anonim válasza:
Azt az állatorvost kellene elaltatni, aki ilyet kiejt a száján. Nekem is van keverék kutyám (is), darabokra tört a könyöke két éve. Nem volt olcsó, ma is fémekkel a könyökében él, de 100 %-osan meggyógyult, semmi nem látszik rajta. Keress egy harmadik állatorvost, a dokik különböző árakkal dolgoznak, fogsz találni olyat, akit meg tudsz fizetni is, te semmiképp ne állj neki sínbe tenni, rosszul fog összeforrni, és élete végéig fájdalmai lehetnek, sántítani fog. Ezt az orvost én a helyedben nyilvánosan meghurcolnám kutyás fórumokon. Az ilyen nemhogy nem orvos, de nem is ember.
2010. febr. 12. 16:07
9/11 Akiteki válasza:
Gyerekemnek eltört a keze. De az orvos azt mondta, hogy szőkéket nem gyógyít. A másik meg maszek, sokba kerül. Akkor most kötözzem be itthon?
Ekkora marhaságot!
Először is nem hiszem el, hogy egy állatorvos ilyet mond, másodszor meg miért gondolják, hogy a beteg állatot nem orvoshoz kell vinni, hanem otthon kuruzsolni? Ennyi erővel a kórházakat is bezárhatjuk, és majd itt a neten osztjuk egymásnak a tanácsokat, hogy mit ajánlanak skarlát, végbélrák vagy középfülgyulladásra.
2010. febr. 12. 18:27
10/11 anonim válasza:
az első orvos egy nagy f*** a 15:30-as válaszoló egy k***** és keress gyorsan egy olcsó és normál állatorvost
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!