A kutyám oltási könyvébe szokom írni hogy mikor kapott féreghajtót de lassan betelik pedig még csak 2 éve írom. Szerintetek ha betelik hova írjam? Ti is szokjátok írni?
Az egyéb oltások részhez nem a féreghajtások időpontját kell írni, és csak az orvos írhat bele!
És ő hova fogja írni azokat az oltásokat, amik nem kötelezőek, de be kellett adni a kutyádnak? Írhattad volna egy külön füzetbe, de szerintem teljesen felesleges ezt felírogatni.
Az egyéb oltások rész pontos (szó szerinti) megnevezése:
V. Egyéb védőoltások és parazita elleni kezelések.
Nekünk az állatorvos a veszettség ellenit ragasztja, írja és bélyegzi. Azt mondta a féreghajtást írjuk be mi, azt nem kell bélyegeznie (sőt, nem is ő adja be a kutyának, hanem mi)
Nekünk más kezelésre kellett hordani a kutyát. Egy lapon vezettem, hogy mikor milyen kezelést kapott (az állatorvosit és az otthonit folyamatosan időrendben) és hozzátűztem a könyvéhez. Az állatorvosnak nagyon jól megfelelt így, sőt még örült is neki, amikor nem a rendelőben nézte a kutyát.
Nyomtass egy olyan lapot, mint a könyv V. rovata (ahova most írod) és tűzd hozzá a könyvhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!