Shetlandi juhászkutyánál mi a tapasztalat?
Szia. én befejeztem a sulit és vettem egy Sheltiet a legjobb választás volt, bár nem kiállításra, pedig szerettem volna, de munkában sokkal jobban teljesít BH, karaktertesztet csinálunk,Agility. 8 hetesen hoztam el, rá egy hétre már a kutysulban voltam vele, leraktam mentem előtte ő jött utánam, azóta bárhová megyek6utazok ő velem tart.
Nagyon okosak, de határozottságot igényelnek, mert másképp a fejedre nől. az enyém napközben kint van, 1 óra séta, hétvégén 5x20 perc tréning. napközben inkább alszik. nyugodt fajta. de arra készülj fel, hogy csak olyan helyen hagyd kezdetben ahol semmi értékeset nem rág eg, nem szed szét, mert a fogváltástól -1 éves korig előfordulhatnak gondok.
az enyém napi 8-10 órát is van egyedül, semmi baja, alszik, ugatgat, elvan. ha van még kérdésed írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!