Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok?

Milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok volt már több kutyám és sok ismerősöm kutyáját is megtanítottam az alapokra szóval azért van tapasztalatom.

Napi 2-3 órát érnék rá.

Nekem a Border Collie tetszik, de nem tudom ennyi idő elég-e neki.(A hátsó kertünk nagyon nagy terület és a szomszéd kutyái mindig átjöhetnek szóval egyedül se lesz.)

2015. febr. 16. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Bordert nem javaslok, elég pörgős munkakutyák, és ha nincsenek megfelelően lefárasztva szellemileg is, akkor rongálni fog.

Én egy menhelyi keverékre szavazok, ha nincs konkrét célod (pl. sport, kiállítások) a kutyával. Sok fiatal és kölyök kutya is van menhelyeken.

2015. febr. 16. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
De van célom. Agilityzni szeretnék vele.
2015. febr. 16. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
És eddig milyen tapasztalataid vannak az agilityben? Vittél már végig pályát kutyával? Milyen akadályokat csináltál meg eddig kutyával? Kutyaiskolában voltál már, megtanítottak ott hogy mégis mit hogyan kell? Vagy csak hátul a kertben összeeszkábáltál egy lécet amin átugrattál egy-két kutyát és már rögtön azt hiszed, hogy te leszel a profi világbajnok és rögtön border is kell? A kerti ugribugrira tökéletesen elég egy menhelyről örökbefogadott kutyus is. Nem kell mindjárt ágyúval lőni a verébre.
2015. febr. 16. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Kutyiskolába járok.

Nem járok Agilitizni, mert tacsim van.

2015. febr. 16. 21:03
 5/6 A kérdező kommentje:

De nem biztos a Border.

Nekem közepes nagyságú, könnyen tanítható, kezdő szinten Agilityzhető Kutyát szeretnék.

2015. febr. 16. 21:05
 6/6 Rottweileres Gazdi ***** válasza:
Látom sokan "leharapják" szegény kérdező fejét pedig csak egy tök egyszerű kérdést kérdezett. Mondjuk a border collie-t nem javaslom mert ezzel a kutyával többet kell foglalkozni "2-3 óránál" szóval én javasolnám a Mudi-t vagy Corgi. :)
2015. febr. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!