Kutyaiskolában klubon miket szoktatok csinálni, hogyan zajlik a foglalkozás?
Köszi, már kezdtem azt hinni, hogy innen senki nem járt klubozni :)
Azt hogy hidaltátok át, hogy ugye vannak kutyák, akiknek jobban meg kevésbé megy ugyanaz a feladat, és akkor adott idő alatt nyilván egy részével lassabban lehet csak haladni? Mittudomén, apport, van kutya, amelyik magától hozza, meg van, amelyiknek úgy kell beleimádkozni a szájába bármit.
Én jártam, és szeretnék majd újra is:)
Addig azokkal a kutyákkal, akiknek jobban megy az a feladat vagy előrébbhaladtunk (pl. egyikkel az apportkedv felkeltését gyakorolták, addig a másik kutyával már azt, hogy szabályosan hogy hozza oda az apportot). Vagy addig olyat gyakoroltunk, ami éppen nekünk nem ment olyan jól (pl. menet közbeni ültetés/ fektetés). Nem volt könnyű dolga az oktatónak így visszagondolva. Volt olyan alkalom is, hogy én pl. lazultam, és inkább csak azért mentem ki a kutyákkal, hogy bandázzanak, akkor gyakorolgattam, klikkerezgettem velük, de nem olyan feszített tempóban, hagytam inkább az éppen ráérő kutyákkal játszani őket, szóval úgy voltam, hogy ilyen is kell.
kispalikee: a másik oldalról értem kaotikusnak, hogy hogy lehet egyszerre annyifelé érdemben figyelni, ha mindenki mást csinál :)
#6: köszi, bár amit leírnak a kutyasulik, azt én is tudom, maga a konkrét foglalkozás érdekel, a fent említett probléma miatt, hogy azt hogy oldják meg, hogy mindenki mást csinál, és mégis képesek odafigyelni az oktatók. Vagy hogy pl. arányaiban mennyi a szabad játék a foglalkozásból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!