Nyáron ti hol úsztatjátok a kutyáitokat?
Tisza-holtág, Tisza. Nyáron én sem vihar után viszem úsztatni, hanem forró időben. A Tisza-holtág mellé üdülő épült, így az ott tiszta, tehát üveg és döglött malac miatt nem aggódok.
Az élő Tisza persze más tészta, ott a sodrás is erősebb.
Vízminőség szempontjából a bányatavak a legjobbak. Itt persze veszély a hirtelen mélyülés, de vannak laposabb partszakaszok, és úgy szoktam beengedni a kutyámat, hogy hám van rajta, és húzza maga után a hosszú pórázt, én meg tartom a másik végét, ha baj lenne.
De folyóban is szoktam úsztatni. Attól már kapott kiütéseket nyáron, vízvirágzásos időszakban. Sőt be is lázasodott, de máig nem vagyok biztos benne, hogy az a víztől volt.
A környékünkön nehéz olyan irányba indulni, hogy ne találj vizet, a kutyák meg persze belemennek minden holtágba, dagonyába, tócsába, mert természetesen az a legjobb, amitől a gazda frászt kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!