SEGÍTSÉG! Mennyibe kerülhet az hogy kijöjjenek az Állatmentők?
Figyelt kérdés
Apukám talált egy kutyát egy ut szélén( nem szoktak ott kocsik járni) . a kutya nem tud lábra állni az jobbelső lábát és a két hátsó lábát fájtatja.Körülbelül 1 napja ott lehet adtunk neki enni de nem nagyon kérte az élelmet szomorúan nézz és nem reagála többi kutyára.Apukám felakarja hivna a Miskolci Állatmentőket de aztmondta ha nem ingyen jönnek ki ő más kutyájáért nem fizet:S:S mit tegyek??? befogadni meg nem fogadhatom be2010. febr. 11. 17:23
11/16 Akiteki válasza:
Ha Apukád nem akarja, hiába osztjuk a tanácsokat. Van erre szakosodott állatszállító, igy keress rá a googleban. De az is pénzbe kerül. Szegény kutyusnak mielőbb orvosnál lenne a helye. Ő el tudja vinni menhelyre. De az is pénz, ingyen nem gyógyítanak (vagy nagyon ritkán)
12/16 anonim válasza:
Úgy tudom, vannak állatbarát taxisok, akik hajlandók kutyák fuvarozására is. Nekem még nem volt rá szükségem, de abban az állatgkórházban beszéltek erről, ahová a kutyámat viszem oltásra, vizsgálatra. A holnapjuk: [link] Ha felhívod őket, biztos meg tudják adni az állatbarát taxis telefonszámát.
46/555-867, 46/555-858
Ügyelet: 30/289-2104
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de már elvitték a kutyát!!:)Az az ismerősünk akit mondtam..
2010. febr. 11. 19:59
14/16 anonim válasza:
Jó! :-) És mi lett vele, hová vitték? Menhelyre, dokihoz, haza? Ugye nem agyoncsapni...? :-(
15/16 A kérdező kommentje:
Dehogy:O:O azt nem engedtem volna.. am hát egy ilyen otthoni menhelyre... de aki tartja a kutyákat ő orvas is..és magához szokta őket vinni miután felépülnek pedig örökbe adja:)
2010. febr. 11. 20:45
16/16 anonim válasza:
szioka kedves allatbarat kerdezo!:-)Jobban lett a kutyus,remelem nem pusztult el!Kerlek ird,meg hogy jobban van e?pusza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!