Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tünetek vannak, ha a...

Milyen tünetek vannak, ha a kutyusomat megmérgezték?

Figyelt kérdés
Eddig csak hányt, de féle tőle, hogy megmérgezték, mint az előzőt:S
2008. aug. 22. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Előző Válaszoló! Jó érzés, hogy vannak még hozzád hasonló emberek!! Én nagyon (lehet, hogy túlságosan) érzékeny vagyok erre az állatkínzós témára, de én is minden nap kosárral járok a munkahelyemre, mert mindig találkozok néhány négylábú barátommal:)) Már várnak, tudják, hogy mikor megyek.))

Elég, ha csak arra gondol az ember, mi lenne, hogy ha ő lenne láncra kötve egy életen keresztül,éhezne, fázna és egy nagy "ember" ütné, verné... csak ebbe kell belegondolni. Sokszor látom, hogy még ebben a nagy melegben se tesznek szerencsétlen állat elé egy tál vizet, elhallgatja a barom gazdája, hogy egész nap nyüszít az a szegény kutya azon az egy méteres láncon... Hát nem írom ide, mit csinálnék a "kedves" gazdival...

2008. aug. 23. 12:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg nagyon jó érzés, hogy vannak még ilyen emberek:) De én azt nem értem például, hogy aki így bánik egy állattal, annak minek?!
2008. aug. 23. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
dik már:D kicsit szét lettek aprítva az erre a kérdésre érkező válaszok:D
2008. aug. 23. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:
86%

Meg igazából már nem is a kérdésre érkeznek:)) De hát így van ez: kérdés kérdést szül:))

Na lényeg, hogy a kutyus jól van.

Pussz.

2008. aug. 23. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!