Milyen tünetek vannak, ha a kutyusomat megmérgezték?
Kedves Előző Válaszoló! Jó érzés, hogy vannak még hozzád hasonló emberek!! Én nagyon (lehet, hogy túlságosan) érzékeny vagyok erre az állatkínzós témára, de én is minden nap kosárral járok a munkahelyemre, mert mindig találkozok néhány négylábú barátommal:)) Már várnak, tudják, hogy mikor megyek.))
Elég, ha csak arra gondol az ember, mi lenne, hogy ha ő lenne láncra kötve egy életen keresztül,éhezne, fázna és egy nagy "ember" ütné, verné... csak ebbe kell belegondolni. Sokszor látom, hogy még ebben a nagy melegben se tesznek szerencsétlen állat elé egy tál vizet, elhallgatja a barom gazdája, hogy egész nap nyüszít az a szegény kutya azon az egy méteres láncon... Hát nem írom ide, mit csinálnék a "kedves" gazdival...
Meg igazából már nem is a kérdésre érkeznek:)) De hát így van ez: kérdés kérdést szül:))
Na lényeg, hogy a kutyus jól van.
Pussz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!