Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha a kutyám nem...

Mit tegyek ha a kutyám nem akar enni és rosszkedvű?

Figyelt kérdés
9 hónapos csivava lány. 3 napja már nem eszik, csak a kezemből, akkor is csak a tiszta húst és ha apró falatokban adom. Inni azért iszik keveset, de nem hajlandó enni. Egésznap alszik, nem játszik és fel sem kel, csak pisilni/kakilni. 3an vannak a testvéreivel. mind lány. Tegnap kiszakitottam egy napra, egész nap velem volt a lakásban, valamivel jobb kedve volt, már csóválta a farkát és ugatott is, de még akkor is sokat aludt és alig evett. Most visszaraktam a többiekhez és iszonyatosan morgott rájuk, láthatóan nem szeret velük lenni. A dokit felhivtam, azt mondta ha nincs hasmenése, nem hányik, nem lázas akkor nem lehet nagyon baj. Féregtelenitve és oltva vannak, mostanában ki se tudom őket engedi a hidegben, szóval betegséget aligha kaphatott. Nincs egyéb tünete! Segitsetek!
2010. febr. 11. 11:18
1 2
 11/13 Akiteki ***** válasza:

Keress másik orvost! Ha rossz kedve van és nem eszik, akkor beteg. Lehet, hogy nincs láza, de attól még beteg.

Velem is eljátszotta egy állatorvos, hogy közölte, hogy lelki baja van. Aztán torokgyulladása volt, nem tudott nyelni, mert fájt neki.

2010. febr. 11. 20:00
 12/13 A kérdező kommentje:
sziasztok! szerencsére jól lett a kutyus! 2-3 napig tartott a levertség! most már zabál, futkozik és jókedve van! lehet csak fájt a pocija vagy megfázhatott... hát ilyen is van:)
2010. febr. 12. 17:04
 13/13 A kérdező kommentje:
bocs elszámoltam, 3-4 apig tartott!
2010. febr. 12. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!