Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy nez ki egy szuka peraja...

Hogy nez ki egy szuka peraja es a kornyeke?

Figyelt kérdés

Mielott irnatok, nem vagyok perverz, csak szeretnem osszehasonlitani, miert ilyen fura az en kutyamnak a nemi szerve.

Minden alkalommal kerdeztem orvost, annyit mondanak, hogy van,amelyik kutyanak ilyen.

Szoval van a nunija es felette van egy puha, duzzadt resz.

Elegge kituremkedik.

Minden allapotban ilyen, ivartalan. De mikor ivaros volt, akkoris ugyanilyen volt. Tuzeleskor szinten. Kicsi koratol ilyen nekik, mar ket eves.

Viszont en meg eloben egyik szukanak sem lattam ilyet. Sot, fenykepen sem.

Kb ugy kepzeljetek el, mint egy tuzelo szukanal megduzzadt pera es a farka es a nuni kozotti resz is erosen be lenne duzzadva.

2015. febr. 11. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni, de az egyik ivaros kan kutyámnak is ott van egy kis kitüremkedés. Bár ő fiú, de ez semmiben nem akadályozza, nincs jelentősége. Olyan mintha ott zsír lenne. :) (Talán kényelmesebb így az ülés, vagy csak ülés közben kevésbé érintkezik a hideg talajjal, melegebben tartja. Igazából nem tudom, csak ezekre tudok gondolni. A lényeg, hogy egészséges.) :)
2015. febr. 15. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Bocsi, az lemaradt, hogy neki a végbélnyílása alatti részen van. Vagyis, ha jól értelmeztem nem ugyan ott, ahol a tiednek. De lehet, hogy ez csak a neműk miatt van. :) (Neki csak oldalról nézve látszik.)
2015. febr. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!