Mi legyen a neve? Szeretnék egy jó nevet találni egy argentin dog kan kutya számára, valami ráillőt mert lássuk be a morzsi, picúr nem igazán neki való. Köszi a segítséget előre is!
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 09:00
1/14 anonim válasza:
Döme,Oszkár,Hektor,Záxi,Haver,Jimmy,Jerry,Newton,Ördög,Oroszlán,Lencse...
4/14 anonim válasza:
Brúnó,Vili,Zoli,voltak ilyen nevű álataim.:))
5/14 anonim válasza:
Néró,Ramsses,Zeus vagy akár Tango is lehet a neve
6/14 anonim válasza:
Diego vagy Maradona. ha már argentin és kan. :)
7/14 anonim válasza:
Hernán, Deseado, Tangó, Cristobal. Mind Argentínához köthető. Esetleg jók lehetnek.
9/14 anonim válasza:
Az én Staffomnak Belfegor a neve :)
Mexx , Murphy (Mörfi) , Rémus , Bajnok , Boscó , Butch (Bucs) asszem ennyi :)
10/14 anonim válasza:
Nekem argentin dogom van,de lány és őt Fanninak törzskönyvezték. Először furi volt,de mára megszoktuk (3 évesen került hozzánk, nem lehetett már átkeresztelni).
Az ő apukáját is Diego-nak hívják, és szerintem ez nagyon illik rá.
Nem tudom, ismered/szereted-e az Alkonyatot,de több helyen hallottam,hogy újabban sokan Cullen-nek nevezik a kutyáikat. Szerintem ez argentin dogokra is illene.
Majd írd meg,hogy döntöttél!!!!
Üdv:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!