Lehet részlet fizetést kérni az állat orvostól?
A beagle kutyusomat megmarta egy másik kutya.Most vagy a mi németjuhászunk vagy egy idegen mert előszeretettel szökik a drága.Elég csúnyán néz ki szegénykém holnap reggel viszem orvoshoz de most sajnos úgy állunk anyagilag,hogy ha sokba kerül nem tudom egyben kifizetni a költségeket.
Nem fog elzavarni a kutyával együtt ha ezzel a kéréssel megyünk?
21.42es nem is láttad a sebet azért ne adj már ilyen tanácsokat. A cukor-kúrát az orvosok sem mindenre alkalmazzák.
Szerintem lehet, a dokik is tisztában vannak vele, hogy nem egyszerű kitenni nagy összegeket hirtelen egy átlag embernek.
Köszönöm mindenkinek a válaszát.A cukros megoldás sajnos nem fog menni mert a szemével is lett valami,:(
Am meg szuka és tuti,hogy a másik kutyánk bántotta mert mikor hazaértünk behívtam a házba.Benn volt egy ideje de ki kéreckedett.Oda ment a vízhez és ahogy ivott a német juhász fenyegetően odaállt egész szorosan mellé és megmerevedett mind a két kutya.Nem sok híja volt,hogy megmarja.Én hiába kiabáltam rá csak a párom hangjára ment el a beagle mellől.
Beszélek majd a dokival remélem segít.Meg írom mi volt.
Igen mind a kettő szuka.Soha nem adtunk nekik egy tálban mert a német juhász nem tűr meg más állatot a kajája mellett.Emberre még soha nem morgott.A párom a cupákot is elveheti a szájából.
A rangsort is "megbeszélték" már akkor mikor a beagle kicsi volt.Akkor is oda kapott neki de az nem volt súlyos csak inkább megijesztette.Ha az erejét fitogtatta a nagy kutya a kicsi midig behódolt neki és arrébb ment.Ezért is nem értem miért bántotta.Kaja nem volt kitéve nekik.
üdv!
cukros témát leírná valaki mert még nem hallótam róla!!!:D
kösszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!