Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit kerhetek el ezert...

Mennyit kerhetek el ezert szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy malinois kolyokre kell felugyelnem aprilis kozepeig. 2 honapos. Setaltatas, szobatisztasag, alapveto folgok megtanitasa lenne a feladatom, a tenyeszto utmutatasa alapjan. Mondanom kell, egy arat, amennyiert elvallalom. Itt, ahol elek, a minimalber kb 300 ezer forintnak felel meg, en 70 ezerre gondoltam. Szerintetek realis?
2015. febr. 9. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sok
2015. febr. 9. 10:30
 2/8 A kérdező kommentje:
A kajat, orvost stb fizetik.
2015. febr. 9. 10:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor mennyi lenne? Fele?
2015. febr. 9. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, bocsi elnéztem valamit.

Visszavonok mindent, ugyanis fogalmam sincs, ne haragudj:)

2015. febr. 9. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Tehát havi harminc? Szerintem nem sok. De a dolog úgyis megegyezés kérdése, ha az illető soknak találja, majd alkuszik ő, te ne csökkentsd előre az elképzelésed :)
2015. febr. 9. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem korrekt.Ha 2 hónapról van szó és tele vannak akkor egy százast is el lehet kérni.
2015. febr. 9. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Főnököm tavaly a kamasz kutyáját egy hónapos képzésre adta be 80-ért. És az kennelben volt, meg csak alapengedelmesség kellett neki, egy kölyökkel lakásban azért sokkal több a macera. Szóval szerintem legyél nyugodtan pofátlan, főleg ha arrafelé van is pénze az embereknek. Csak számold ki, hogy naponta hány órádat fogja elvinni a kölyök, azt már tudod hasonlítani egy rendes munkaidőhöz (és ne felejtsd el, hogy munka hétfőtől péntekig van, kutya meg hétvégén is, sőt, olyankor van az embernek igazán ideje rá). Nyugodtan kérd el az árát annak a munkának, amit beleteszel, különben ha szétrágja a kutya a lakást, meg felkeni a szart a plafonra, nem fogod úgy érezni, hogy megérte, és az nem buli, hidd el :)
2015. febr. 9. 10:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Vegul megegyeztunk a 70-ben, koszi a valaszokat.
2015. febr. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!