Milyen kutyusotok van? Nevet is irjatok legyszi!
Tényleg mi köze van a sétához a kertnek?!
Én suliba járok és nincs kertünk, úgy oldom meg furcsa módon a sétákat, hogy reggel és estefele fogom magamat meg a kutyát és kimegyünk az utcára sétálni pár órát. Napközben pedig apukám szokta levinni 2-3-szor rövid eü sétákra.
labrador, 5 éves, Lili
hatalmas udvar, kert van, de szoktunk sétálni is
Amerikai staffordshire terrier, Chantal a neve.
Panelban lakom, reggel leviszem fél órára, ha hazajövök munkából, megyünk sétálni, bandázni más kutyákkal, ill. lefekvés előtt sétálunk kb. háromnegyed órát. Hétvégén pedig kutyaiskola, kirándulás.
Hogy oldjuk meg?
Hát úgy,hogy napi 3x le kell vinni sétálni. Reggel meló előtt 20-25 perc séta.
Haza értem, akkor 1 órás séta. Este 10 óra körül egy fél órás.
De az idős bichonomnak teljesen megfelel ez.A fiatalabbikkal délután 2 órát szokott kint lenni tesóm,este meg itthon még játék van. Idős nem játszós.
De igazából függ,hogy milyen fajta kutyád lesz.
Hiszen minden kutyának más a mozgás igénye,amit leírtam az ugye egy idős kistestű kutyára vonatkozik.
Tesóm kutyájának dupla annyi mozgásra,foglalkozásra van szüksége és ő se több 5 kgnál.
Labrador retriever szuka, 3 és fél éves, a neve Lordi.
Beagle szuka, ma lett 1 éves, a neve Luca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!