Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet terhes a kutyám?

Lehet terhes a kutyám?

Figyelt kérdés

Kb. háromnegyed éve került hozzánk, de már másfél éves. Tacskó (lehet keverék)és a kicsit mintha a hasa is nagyobb lenne és a mellbimbói is. A kerítésen kívül még nem volt, más kutyákkal nem találkozott, de lehet hogy a szomszédba valahogy át tud járni, de tudtommal ott nincs kutya, hacsak nem vendégségben volt Karácsonykor (vendégek hozták magukkal). Már többször is néztem hogy nagyobb a hasa, de a mellbimbóit csak most vettem észre.

Köszi hogy elolvastad :)

2015. febr. 7. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

" És mi van ha én akarok kiskuytákat??? Tudod nem parancsot hanem választ vártam. És egyszerre sem kell mindkettő. " Menj ki a menhelyre, és ápold a hozzád hasonló gazdák miatt megszületett fölösleges almokat, ha kiskutyákat akarsz! A kutyád lehet, h nem alkalmas egy alom felnevelésére, ráadásul ha egy nála nagyobb kan befedezte, bele is halhat a szülésbe, elhalhatnak benne a kicsik, ezt akarod?

" És azt tudod hogy miért nem volt még ODAKINT??? Nem. Nem tudod. Képzeld előző kutyánk túl sokszor szaladt ki a kertünkből póráz nélkül az útra, aminek következménye az lett, hogy egy autóval közlekedő, sebbesség korlátott átlépő idióta elütötte. Megsérült a lába, és sajnos a feje is. Kb három hét gyógyulás után rohamot kapott és el kellett altatni.MEGHALT."

És ez kinek a hibája? A TIÉD, mert hagytad kiszökni a kutyádat! Nevelni kell, figyelni rá, lefárasztani, és bevinni a házba, akkor nem fogsz elszökni. Ja és persze ivartalaníttatni, mert az ivaros kutyák igenis szöknek!

2015. febr. 7. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz kiskutyát, menj el egy menhelyre és fogadj örökbe onnan, de ne szaporíts. Ha kicsit is jártas lennél a témában, tudnád, mennyi gazdátlan állat van. Nem, nem kioktatunk, csak itt a kutya érdekeit tartjuk szem előtt. (Hidd el, jobb a kicsiknek is ha nem születnek meg). Nem, nem fogsz tudni mindnek gazdát találni. Majd rohadnak egy menhelyen a több tucatnyi társukkal, vagy 15 évig eltengődnek megkötve egy lyukas vashordóban a kert végében. Azt hiszem ezzel eleget elmondtam a lehetőségekről... a menhelyek telistele vannak, az ideiglenes befogadók, minden! Kérlek ivartalaníttasd! Neki is így lesz a legjobb. Lehet soknak tűnik az ára, de egyszeri költség. Egy alomnyi kiskutyát felnevelni oltatni stb sokkal drágább!
2015. febr. 7. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:
93%

Ismerősöm is akart kiskutyát. A szuka 2kölyköt ellett,majd rosszul lett. Felhívtak,hogy segítsek,de nem tudtam,a szuka nem nyomott,már nagyon fáradt volt. Állatorvos,este 11. Ügyeleti díj 10ezer,oxitocin,5ezer. Mivel ez sem hatott,kocsiba be,állatkórház. Sürgösségi császár,70ezer.

Remélem ezt is belekalkulálod.

2015. febr. 8. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért jövök fel erre az oldalra. A gyomrom fordul fel az ilyen felelőtlen, buta kislányoktól, akiknek még egy barbie babát sem adnék a kezükbe.

Kérdező, a kutya keverék, mert nincs tk-e! Csak a tk-el rendelkező kutyák fajtatiszták! Azért szökött az előző kutyád, mert már akkor is buták és felelőtlenek voltatok, nem foglalkoztatok vele rendesen, nem neveltétek, nem mozgattátok. A kutyának lételeme, alapvető igénye a séta! Egyszerűen nem is értem, hogy az ilyen emberek, mint te, miért tarthatnak állatot, akiket baromira nem érdekel, hogy mi van a "kedvencükkel", mit igényelne, mire lenne szüksége. Akiknél a kutya nem családtag, nem társ, de még csak élőlénynek sem tekintik, csak kerti tartozéknak.

És az ilyen emberek miatt van tele a menhely kutyákkal! Még szinte kölyök az a szerencsétlen! Valószínű, hogy túl se élné a vemhességet és az ellést! Persze, ez téged nem zavar, hisz neked kiskutya kell... De minek kell még több keverék kutya? A menhelyeken, utcákon lévő több millió -igen, a milliót, milliárdot két l-el írják!- nem elég? Tudod te, hogy mit teszel a kutyáddal, ha hagyod, hogy lehozzon egy almot? Tudod, hogy hogyan kell etetni egy vemhes szukát és a kölyköket? Tudod, hogy milyen gyakran kell féreghajtót, oltásokat adni nekik? Tudod, hogy hogy kell tartani egy almot? És tudod, hogy mindez mennyibe kerül? Ha nem úgy csinálod, mint valami állatkínzó vagy hentes, hogy az legyen a célod, hogy minél több kutya pusztuljon el kínok között, akkor 150.000 ft alatt nem fogsz kijönni a szaporításból! Kölyköket 2 oltással, négyszer féreg hajtva, chippel, ingyen lehet odaadni! Senki sem fog neked fizetni egy kölyökkutyáért!

2015. febr. 8. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!