Nagytestű kutyának játszó pajtást keresni nehéz?
Szerintem nem.
Mondjuk a bullmasztiffommal nem igazán sikerült, de ő nem is volt nagyon játékos.
A cane corsómnak simán lettek barátai (óriássnacitól kezdve a kb. 2 kilós keverékig).
Meg persze lesz, aki sikítozva felkapja (az akár 15 kilós) kutyáját, hogy vidd onnan a rohadt dögödet. :)
Igazából még fogalmam sincs merre fogok lakni,bár kertesben jobban laknék.Ebben a városban.
De azt hallottam,hogy Pesten vannak jó kutyázós helyek mint írtad a Városliget.
Bp-től 30 km-re lakok.Nem kis város ez.De itt a panelos részen inkább kistestűből van több,jelen pillanatban nem zavar,mivel nekem is kistestűm van.De amikor lesz még egy kutyám aki nagytestű lesz akkor játszani nem nagyon fog tudni a kicsikkel.Ezért is gondoltam a kutyasulit legalább ott heti 1x tuti kitudja magát játszani a többi kutyával. Többi nap meg labdázással,trükközéssel fogom fárasztani.Kutyával legalább fog találkozni azzal nem lesz baj.Bár ahogy az itteni kiskutyásokat ismerem mind fel fogja kapkodni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!