Egy kutya felelősségre taníthatja az embert?
Erre nem nagyon lehet igennel vagy nemmel válaszolni mert minden csak a párodtól függ.
Szerintem megszokta, hogy mindent megcsinálnak helyette és nem nagyon esik le neki a tantusz, hogy mozdulnia kéne talán nagyon is elkényelmesedett.
Kérdés mennyire villanyozza fel egy kiskutya azok után, hogy falun nőtt fel és mindig voltak körülötte állatok. Neki talán már nem lesz olyan új és lelkesítő.
Könnyen lehet, hogy hamar ráun és tényleg ez is a te melód lesz vagy végeláthatatlan vita, hogy vigye már le ha otthon van.
Szerintem beszéld meg vele, mit szólna hozzá, hajlandó lenne-e kimozdulni egy kutyus kedvéért.
Ki tudja talán unja magát, sok szórakozása nincs így lehet, hogy érdekelné a kutyus.
De akkor közösen válasszatok egyet.
Hát szerintem is csak úgy vállalj kutyát ha nem gond,hogy minden rád marad.
Húgom is 2 évig tök jól gondozta a kutyáját,amióta dolgozik,barátja van le szarja. Nem viszi sétálni,ha bepisil,bekakil akkor is nagy nehezen takarítja fel.Konkrétan inkább átvállaltam a kutyát,mert alig volt lent.Én meg nem bírtam nézni,hogy lemegyek a kutyámmal,ő ült az ajtóban csóválta a farkát és várta rá is rakjak nyakörvet. Ha szabadnapos akkor szerencsére a barátjával délután meg este elviszik sétálni,de reggel nekem kell.Etetni,takarítani,fésülni is én szoktam.
Nekem mondjuk kicsit plusz teher munka mellett még egy kutyával foglalkozni,de mivel ő nem teszi meg,a kutya meg nem tehet róla.Inkább bevállalom. Sőt ha a kutyusom elpusztul,idős már akkor magamhoz veszem teljesen húgom kutyáját.Addigra valószínű el is költözök.
Szóval gondold át. Viszont lehet,hogy pozitív hatása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!