Hogyan juttassam Hollandiabol Magyarorszagra a kutyat?
Jelenleg Hollaniaban dolgozom, s akiknek dolgozom megbantak, hogy kutyat vettek a gyerekeknek. Menhelyre akarjak adni, rosszabb napjaikon kidobni a fenebe.
En mar fel eve nezem ezt a harcot, de megkedveltem a kis vakarcsot, ezert megbeszeltem a gazdaival, hogy amikor nyaron haza megyek, szivesen magammal viszem.
De fapados repulojaratok nem szallitanak allatot. A szallito cegekben meg nem bizom, felek kitenni egy majdnem ketnapos utazasnak. Vagy az nem art meg neki, nem viseli meg nagyon?
Autoval majdnem ket nap :) Foleg ha allatokat is visznek. Mert jobb esetben neha rajuk neznek, hogy van e vizuk vagy valami.
Akkor lehet megkockaztatom a kocsiztatast.
Az en kutyam Magyarorszagrol jott Franciaorszagra szallitoval. Teljesen korrect modon elvittek Calaisig, onnan meg felkaptam en kocsival es elvittem az en varosomba. Ez 90 euro volt, es teljesen korrektek voltak, setaltattak, itattak.
Hollandiabol B verzio a Transavia nevu fapados, ahol 60 euro-ert lehet kutyat is szallitani. + Ketrec, ami viszont a kutya meretetol fuggoen ujonnan akar 150 euro is lehet (kicsi kutya nyilvan sokkal olcsobb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!