Alapvetően nem a fővárosban élünk, hanem egy Pest megyei településen, viszont édesanyám bent lakik a belvárosban, és időnként meglátogatjuk. És minden egyes alkalommal felteszem magamnak a kérdést, hogy hogy lehet mégis a belvárosban kutyát sétáltatni? Szűk utcák, kis járdával, amin félig fenn állnak az autók és nem lehet elférni. Kosz, eldobott szemét, üvegdarabok, hányás a földön, járdán biciklizők, ideges járókelők, akik már látatlanban utálnak a kutya miatt... Mondjatok kérlek tippeket, hogy ha pár napig Pesten kényszerülünk sétálni, mégis hová mehetnénk, ami a kutyának sem veszélyes meg nekem sem? Már ott tartok, hogy inkább napi 3x bepakolom őket a kocsiba és kimegyünk sétálni valahová egy külső részre, de mégsem hiszem, hogy ez az egyetlen megoldás, szóval hol vannak jó, nyugis helyek? Ahol esetleg el lehet engedni a kutyát is és nem mennek 5 centire a kutyafuttatótól az autók?
ott szabad a kutyával sétálni? esetleg van valami hely, ahol el is lehet engedni? nem ismerem annyira a városligetet, csak az állatkert környékén voltam eddig...
2010. febr. 10. 10:41
3/23 anonim válasza:
Utálom a kutyákat, meg a gazdáikat akik oda tojatják az utcára őket.
De a ligetben játszó gyerekek sem hiszem hogy szívesen hemperegnek kutyagumiban.
Egy kutyafuttatóról tudok a Dráva utcában, ez a Dózsa György út folytatása, a Váci út után a Duna fele.
Én már sok kutyást láttam a Városligetben. De a Margitsziget is jó, hogy ha már a klasszikusoknál tartunk :)
2010. febr. 10. 10:47
5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket... Azt hallottam, hogy a Margitszigeten nem szabad elengedni a kutyát, ez igaz?
2010. febr. 10. 10:49
6/23 anonim válasza:
Szerintem ne engedd el sehol.
Ha egy kutya rohanna a gyerekem felé, és megijeszti az biztos hogy eltöröm a kutya nyakát, és a gazdája kezét is.
2010. febr. 10. 10:51
7/23 A kérdező kommentje:
utolsó: ne haragudj, de ez egy kutyás topikban feltett kérdés... kicsit fura a válaszod, nem értem, miért írsz ide. Sok sikert a gyerekneveléshez, remélem, nem fogja annyira utálni az állatokat, mint te.
2010. febr. 10. 10:52
8/23 anonim válasza:
A kérdés véletlenszerűen jött, és nem utálom az állatokat, csak a kutyákat.
2010. febr. 10. 10:57
9/23 A kérdező kommentje:
Értem, hát jó. A te dolgod. Azért szerintem ne utálj minden kutyát, időt vesz el az életedből és felesleges stresszt okoz. Utáld csak azt, aki rosszat tesz neked, abból is van gondolom elég... Amúgy a disznók és a kecskék is szarnak, hidd el, vidéken lakom, tudom :)
2010. febr. 10. 10:59
10/23 anonim válasza:
9.41,10.51,remélem jó számokat írtam...
Vannak gazdik,akik összeszedik,ha odapiszkít valahová a kutya, szóval ne általánosítsunk,hogy a kutyások szemét undorító mocskos emberek...Ha jól nevelt a kutya miért ne lehetne elengedni?Hallgat rám,én vagyok a gazdája...Bár az enyém amúgy sem egy félelemkeltő jószág...DE ennyire szélsőségesen szerintem mégsem kéne elítélni őket...
Bocs,hogy nem a kérdésre válaszoltam,de ezeken felhúztam magam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!