Pár napig jó, ha a kutyám rizst kap leveskockával, esetleg valamennyi húszsírral?
Figyelt kérdés
Ugyanis most mást nem tudok neki adni. Mindig fressnapsos premiere tápot kap, de most kifogytunk belőle és jövő héten kapok csak pénzt. (igazából én se nagyon eszek mást addig...)2015. febr. 3. 18:38
11/12 anonim válasza:
Szerintem sem kell leves kocka. Az csak nekünk jó, a kutyának nem fontos.
Én általában Brit-el etetem a kutyát, de rengetegszer főzök neki farhátat, májat, és velem is fordult már elő, hogy épp kifogytam a tápból, és mire megrendelem, meg házhoz szállítják az jó pár nap. És a mélyhűtőben sem volt semmilyen belsőség. Ilyenkor otthoni kajából adtam neki, vagy átugrottam a közeli boltba egy 3 kg-os akármilyen tápért.
Pár nap alatt nem lesz semmi baja a kutyának, ha szinte csak rizst adsz neki.
12/12 anonim válasza:
SÓ NÉLKÜL add neki a kajákat. Főtt rizs+főtt csirkebőr szerintem jó kaja lesz, kanalazz rá neki egy kicsit a szaftból is, biztos sikere lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!