Bordó/piros nyakörv kankutyának? Micsoda?
Hát én könnyesre röhögtem volna magam. Nekem a német juhászomnak van , vörös nyakörve, fekete-cser sínű, a fekete fiú macskámnak meg narancs nykörve és Maya a neve.
A piros/bordó jó lánynak meg fiúnak is. Komolyan ha egy férfin piros pólóvan akkor már nő. Elég butácska a munkatárs.
Pinket, meg lilát azért ne meg talán citromsárga , de szerintem a többit nyugodtam.
Nekem is kankutyám van és mikor elérte a felnőtt méretét bőr nyakörvet szerettem volna venni, de a környékünkön mindenhol csak lila és rózsaszínben lehetett kapni. Egyik se túl férfias (egy ivartalanított kutyának... :)).
Végül fél év vacillálás után kaptam egy sima zsemleszínű bőrnyakörvet. Határozottan jobb mint a lila lett volna :)
Én a 2 éves fiamra is adok piros cuccokat, mégsem nézték még lánynak. Sőt, a férjemnek van piros pulcsija, ami kifejezetten jól áll neki.
A rózsaszín lányos, a piros abszolút uniszex.
Ja, és nálunk a veszettség elleni biléta volt valamelyik évben rózsaszín, attól sem lett lányos a kan kutyánk.
A piros teljesen jó, ezen ne idegeskedj.
Az én kan kutyámnak sötétbarna hámja és póráza van, mert passzol a szőre színéhez. És mégis mindig szukának nézik :)
A sötétbarna kutyán meg amúgy is jól mutat a piros, de akkor se kellene a kollégának beleszólnia, ha rózsaszínt vennél neki.
Micsoda marhaság :D
Én kutyám kan, zöld hámja van citromsárga virág mintával. Fekete a kutya és csak ez volt feltűnő színben. Na bumm :D
Az egy éves amstaff kanomnak meg RIKÍTÓ narancssárga nyakörvet vett a férjem.
Sztem tök jól áll neki, fel sem merült bennem, hogy nem fiús. A piros meg kifejezetten tetszik.
Miért, az okos munkatársad csak feketét és sötétbarnát venne neki?
Mivel rövid szőrű egyből kiszúrják,hogy kukis :D
Itt a környéken van egy bichon KAN rózsaszín hámmal,rózsaszín flexivel és Fifinek hívják :D Sokáig azt hittem,hogy lány. Aztán amikor nyáron rövidre volt nyírva a szőre akkor láttam,hogy kukis :D
piros,narancssárga,citromsárga ezek uniszex színek.
Én mindig a kutya színéhez választok nyakörvet, nem a neméhez. Az emberek akkor is rá fognak kérdezni milyen nemű ha fekete vagy bármi más színű nyakörvet veszel rá.
Sőt, legtöbben előbb megkérdezik a nevét és hiába egyértelmű abból milyen nemű, sokszor még akkor is a következő kérdés az, hogy akkor ő fiú vagy lány? :)
Szerintem egy sötétbarna kutyának kifejezetten előnyös egy bordó árnylatba hajló piros :) Ami nekem még tetszene ehhez a színhez, az egy türkiz nyakörv....pedig az sem egy hűde férfias szín :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!