Nem lesz tőle baja?
Ismerős. Az ideiglenes kutyámnak csak olcsó tápot tudok adni, persze eszi, szereti. Egészen addig, amíg nem kapott a saját kutyám kajájából. :D
Nem adtam neki többet, úgyhogy visszatért minden a régi kerékvágásba. Ha szeretnél neki kedvezni, hasonló összetételű Brit premium tápot vehetsz neki kimérten, hogy az ízlik-e. De ezzel a cserélgetéssel vigyázni kell, hogy ne legyen rendszer belőle (én azért szeretem, ha nem csak jó a táp, amit a kutyám eszik, hanem szereti is, nem csak azért eszi, mert nem kap mást).
Nem fog éhen halni,ne félj:)
Nálunk mostanában egy veszti nem evett betegség miatt 7 napig,mégse pusztult el(valamelyik nap már futni is láttam).
Szívós kis állatok ezek.Egyébként nem lehet,hogy a csirke hús jobban ízlik neki a barinál?(ha jól tudom az idős kutyiknak valóba az van).
Esetleg nézz neki egy jobb minőségű csirkés tápot,hátha azt megeszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!