Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 éves kan stafford miért nem...

1 éves kan stafford miért nem hajlandó védekezni vagy csak valami dominanciát ki mutatni más állatokkal szembe? Csak nyal?

Figyelt kérdés

2015. jan. 28. 08:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A kutyád emberrel szemben domináns,kutyával viszont nem.Legjobb lenne,ha egyikkel sem lenne.
2015. jan. 28. 22:18
 12/21 neige ***** válasza:

Talán azért nem védekezik, mert nincs tényleges veszély.A staffordshire NEM PITBULL, hanem dadakutya.Azért van, hogy szórakoztassa a gyerekeket és kanapén aludjon.Persze, hogy nyal. :D Azért hág, mert nem te vagy a domináns.Minden férfit, nőt, akire rámászik a "szukájává" teszi. Ezzel az a probléma, mint ismerheted is a mondást " az erősebb kutya b...ik". Abszolút nem vagy neki vezér, hiába nem rád mászik, hanem a vendégeidre.Csak a falkavezér párosodhat.

Rázd gatyába magad!Olvass kutyapszichológiát!

2015. jan. 28. 23:37
 13/21 A kérdező kommentje:

Már közbe olvasgattam.

1. Tőlem tart elég ha a hangom meg emelem és a lábanál van egyből!

2. Hogy engem kellene gatyába rázni ugyan:) ha ismernél nem mondanád ezt.

3. Dada kutya?? Nem igazán nekem kell olvasgatni a fajta után ha ezt ebben a formában leirtad de mindjárt másolok be néhány sort.

4. Valóban kevertem a szezont a fazonnal a dominancia alatt más kutyákkal azt értettem,hogy nem hajlandó megvédeni magát mig alom testvérei közül mindegyik megvédi magát kóbor állatokra gondolok.

5. Végül is egyikötök irt hasznalhatót valószinüleg még kölyök és ezért ilyen játékos.

6. Nem kell tanács,hogy neveljem a kutyámat telephelyemen 3 kaukázusi dolgozik rendesen és nincs velük gond soha nem okoztak még kárt soha nem bántottak senkit de esélyt se adnak,hogy valaki be tegye a lábát. Családomnál is van 1 kau és 2 kisebb testü keverék. Az én házamnál is 1 kau és ez a staffi majd előhozom belőle azt amit elvárok egy kutyától.

De mennyire gondoltam,ha ide irok egyszerü embereket kérdezek meg mindegyikőtökből előjön az állatvédő és nem látjátok át mit is akarok igazából elérni hanem egyből jön a hátsó szándék és biztos harcoltatni akarom meg egy aggressziv szocializálatlan kutyát akarok a magamévá tudni pedig lehet,hogy többet foglalkoztam már állatokkal mint valamennyiőtök. Ha staffordal nem is ...

2015. jan. 29. 08:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Vérmérséklete

Az amerikai staffordshire terrier őszinte, barátságos, egyszerű, kedves, mozgékony és szilaj kutya. Figyelmes, nagyon bátor, kitartó és nem kíméli magát. Nagyon hűséges a családjához, és általában eléggé engedelmes is. A kan kissé domináns viselkedésű lehet. Ez a kutya általában jól kijön a gyerekekkel, és meglehetősen sokat el is tűr tőlük. A fajtársaival való találkozás viszont gondokat okozhat. A kan különösen határozottan igyekszik bebizonyítani fölényét, de e tekintetben igen sok múlik a kutya szocializációján és nevelésén. A megfelelően nevelt amerikai staffordshire terrier hűen őrzi a lakást és a gazdája tulajdonát, de nem viselkedik barátságtalanul az idegenekkel szemben. Ha azonban a család tagjai veszélybe kerülnek, habozás nélkül a segítségükre siet. A macskákkal és egyéb háziállatokkal megfelelő szocializáció esetén jól megfér.

"Több országban a veszélyes állatok csoportjába sorolják."

Ez a mondat tetszett a legjobban a "dada kutyásnak üzenem"

Egy "pitt"-nek nevezett gödörben fajtársaik ellen kellett harcolniuk. Az amstaff rendkívüli ereje és vitalitása közvetlen következménye a sikeres viadorkutyák céltudatos keresztezésének.[2]

Ami biztos, hogy ebben az új fajtában összpontosult a buldog ereje és agresszivitása és a terrierek élénksége, kitartása és intelligenciája.

És ti ezt a kutyát nevezitek dada kutyának aki a kanapéra való nyalogatni anyátokat?

Szánalmas.....

2015. jan. 29. 08:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Nah megvolt a reggeli műsor, köszönjük, szórakoztató volt. Ez egyértelmű, hogy te sokkal okosabb és tapasztaltabb vagy, csak valahogy mégsem nekem kell olyanokat kérdezgetnem, hogy a pit kanom miért hág meg embereket...
2015. jan. 29. 08:54
 16/21 anonim ***** válasza:

Nesze te ostoba: Az amstaffok őseit a farmokon használták úgy általános feladatok elvégzésére, mint "babysitter"-ként

Ha már egy sima wikipédiás cikket sem tudsz elolvasni, csak azt a részt, ami szintén a te igazad támasztja alá. Azt mondjuk pont lesz-rnám, ha a kutya a hülyeséged miatt letépi a kezed vagy a fél arcod, csak aztán a kutyát fogják elővenni. Az meg szerencsétlen nem tehet róla, hogy egy őstulokhoz került.

2015. jan. 29. 08:57
 17/21 anonim ***** válasza:

"És ti ezt a kutyát nevezitek dada kutyának aki a kanapéra való nyalogatni anyátokat?

Szánalmas....."

Szar ügy, mi? Bizony, bizony, ilyen az IGAZI amstaff.

Látnád az én egészséges, szűrt szülőktől származó, jó idegrendszerű és jól szocializált kutyámat, amint halálra nyalja a gyerekeim, könyörög, hogy játszhasson bármilyen kutyával és odavan a macskáért, aki pofozgatja a "harci kutyám".

Nem keverendő össze az idegbeteg szarokkal. Te meg ezt teszed. Okostojás. :)

2015. jan. 29. 10:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy jól szocializált kutya (nem csak amstaff, bármelyik fata) NEM akar nekimenni másoknak, tiszteli a gazdáját, ebből következik, hogy megdugni sem akar senkit, mert az a falkavezér kiváltsága. Gondolj bele... rohadtul nem te vagy számára a főnök, ha ezt a kiváltságot magáénak gondolja. Így kell elrontani, és veszélyessé tenni egy amstaffot, hogy direkt az agresszív énjét akarod előhozni. Házőrződ van egy kau személyében, mint ahogy le is írtad. Ő tökéletes házőrző, tapasztalat, nekem is az van. Akkor miért akarod a másikat is olyanná nevelni? Nem a legjobb fajtát választottad erre. Menőzni meg főleg nem kellene vele, gondolok itt a "De kicsit ér vágás számomra,hogy egy staffordtól a szomszéd macskája is "keményebb"." kijelentésedre. Jól nevelt hobbi kutyát, harci kutyát, kezelhetetlen agresszív vadállatot, vagy mit akarsz? Ezt jó lenne eldönteni.
2015. jan. 29. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as vagyok, egyébként ha végigcsinálsz vele egy őrző-védő tanfolyamot, akkor megnyugodhat a lelki világod, mert fog tudni támadni ha akarod, de csak parancsra, így nem lesz veszélyes.
2015. jan. 29. 13:14
 20/21 A kérdező kommentje:

Húú gyerekek. EZ fájt ennyi hülyeséget összehordani néhány kommentben.Egyik szavatokkal a másikat hazudtoljátok:D De imádom mikor pukkaszthatom az emberek ezért megéri haza jönni a melóból és ránézni erre az oldalra.Aki ide jár offolgatni a másikat gondolom milyen élete lehet:D

Talán az utolsó komment ért valamit mert ő tényleg segíteni akart,nem csodálkoznék ha nem magyar lenne az utcsó kommentelő:D

Elmehettek a szocializált nyálverő kutyátokkal édesanyátokba ha van egyáltalán kutyátok. :) csak ennyit mondok.

2015. febr. 3. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!