Ezek a tápok elég jók egy kiskölyöknek?
Decathlon, vadászati osztály, Solognac Junior. Olcsó, magas hústartalmú, kb 7000ft/10kg, francia.
De a teljes összetevő lista: Dehydrated chicken protein (22 %), dehydrated animal proteins (18 % including 12.6 % chicken), corn, wheat, chicken fat (with tocopherol preservative), rice, corn gluten, dehydrated apple, yeast, hydrolysed chicken protein, salmon oil, plant extracts (rosemary, cloves 150 mg/kg), mannanoligosaccharides (150 mg/kg), fructooligosaccharides (100 mg/kg), yucca Schidigera extract (80 mg/kg). Analytical content Raw protein: 28.0%, Fats and oils: 18.0 %, Raw ash: 6.5 %, Raw cellulose: 2 %, Calcium: 1.6 %, Phosphorus: 1,1 %. Micro-nutriments: Iron (iron (II) sulphate (monohydrate)) (E1) 72 mg, Zinc (zinc (II) sulphate (monohydrate)) (E6) 83 mg, Manganese (manganese (II) oxide) (E5) 35 mg, Copper (copper (II) sulphate (pentahydrate)) (E4) 15 mg, Iodine (calcium iodate) (E2) 0.65 mg, Selenium (sodium selenite) (E8) 0.2 mg. Amino acids: 125 mg DL-methionine, 25 mg L-lysine. Additives per kg: Nutritional additives Vitamins: Vitamin A (E672): 18000 IU, Vitamin D3 (E671): 1800 IU, Vitamin E (alpha–tocopherol): 500 mg. Technological additives EC approved antioxidants and preservatives. Metabolisable energy: 4,100 kcal/kg.
A royalt én nem ajánlanám. Akkor inkább a josera kids, nagytestű kölyköknek való, nagyon jó táp!
Acanáról azt hallottam, hogy több kutya nem bírja, de ki kell próbálni.
A Brit prémium (sima, csirkés) egész jó. A Brit care lazacos és a bárányos is.
Panzi Fit active szerintem elég gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!