Nem túlzás ez? Miért kerül ennyibe? Van, aki ezt megfizeti?
Én értem, hogy a jó minőségű szűrt szülőktől származó fajtatiszta kutyát meg kell fizetni, hogy azok kulturált körülmények közé szülessenek, a szülők minőségi tápon éljenek és kiállításra hordani se két fillér, de nem túlzás ez az ár? Mégis mi kerül ennyibe ezeken a kiskutyákon? Mert ezek még csak nem is munkakutyák! Ennyibe egy jól kiképzett rendőrkutya kerül, ami drogot keres, vagy egy olyan vadászkutya, valami véreb, ami már rengeteg hasznot hozott a gazdájának...
Egyetlen DARAB kutyát ismerek, amelyikért ennyi pénzt adnék (már ha volna ennyi pénzem).
Csakhogy ő már az enyém. :)
A viccet félretéve: amit ez a kutya "tud", azt tudja szinte bármelyik más is. A "legócskább" keverék is. Merthogy ez a kutya - az egófényezésen túl - praktikusan nem jó semmire.
Ez például egy "selejt" kutya. Mégis, ránézésre többet ér.
A luxusholmi kategória sok esetben = gagyi. Nem az érdekes amit kapsz a pénzed által, hanem az a lényeg, hogy jó sokért' legyen...
Egyébiránt pedig ezt a fajta kutyát még nem láttam normális módon tartva/nevelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!