Egy háztartás alatt nem lehet két bejegyzett kennelnév?
Figyelt kérdés
Én nekem már erre a házra van egy bejegyzett kennelnevem, de az unokatesómnak is megtetszett a dolog és ő is tenyészteni akar( de ő inkább szaporító mint tenyésztő lenne!) szóval éppen ezért nem akarom, hogy az én kennel nevem alatt gyártson kölyköket. Ez amúgy egy összevont ház, nagy két család számára.2015. jan. 25. 16:36
1/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy neked nem tetszik a dolog, vagy csinálja normálisan, vagy váltson ki magának kennelnevet. Az okokat is mondd el természetesen.
2/6 anonim válasza:
Nem lakcímre megy a kennelnév kiadása, hanem személyre szól.
3/6 anonim válasza:
Eleve hogy tudna törzskönyvezni egy olyan kennelnévvel, ami nem is az övé? Nem engeded neki és kész. Hamisításért meg elég súlyos bünti jár.
4/6 anonim válasza:
A kennelnév névre szól. A te neveden nem fog tudni törzskönyvezni.
5/6 anonim válasza:
4-es vagyok. Le lehet pontozni, de így van. Amikor kiváltja az ember kap egy igazolást róla. Régen az alombejelentő mellékleteként le kellett adni a fénymásolatát. Örökölhető is. Olvasgassatok:
6/6 anonim válasza:
Ki tudja, ki, miért pontoz?
A kérdés eleve is az, hogy egy lakcímre lehet-e két kennelnevet kiváltani? Erre ment is egy pár válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!