Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez igazi kennel?

Szerintetek ez igazi kennel?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor vajon melyik?

2015. jan. 24. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mindenkinek joga van ott hirdetni, ahol akar, és annyiért amennyiért akar. A border Collienak eléggé szigoru a tenyésztési szabályzata, illetve tartanak alomellenőrzést is, mindent előre be kell jelenteni, ugyhogy azt gondolom a csalás lehetősége majdnem kizárt. nagyon egyszerű a dolog, fel kell őket hivni, beszélgettek, megkérdezed ami érdekel. ha szimapitkusak, és a kiskutyák is tetszenek, és még mindig vannak kétségeid, akkor szépen felhivod a fajtagondozó egyesületet, és megkérdezed, hogy erre, és erre az alomra adtak-e le alombejelentőt.
2015. jan. 25. 09:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. jan. 25. 10:33
 13/15 anonim válasza:
A 'nagy' tenyésztők is szoktak hirdetni ilyen oldalon pl Szabó Tamara "Yondar Oaks" kennel tulajdonosának is láttam fent eladó kutyusait ..... Hívd fel a hirdetőt és letudod szűrni hogy hamis vagy nem, ilyen egyszerű...
2015. jan. 26. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Sok tenyésztő direkt már nem ad meg telefonszámot, hiszen aki nem tud egy normális levelet megírni, ott problémák vannak. Szerintem egy jól megfogalmazott levéllel eredményesebb az ember.

Egyébként a borderek tenyésztése nagyon szigorú szabályokhoz van már ma kötve, aki így odafigyel a dolgokra mint a hirdető, nem hiszem, hogy egy 5 ezer ft-os tkv-ön spórolna....

De ha nem is innen vesz az ember kutyát, legalább alaposan tájékoztatva van a fajta jellemző betegségeiről! Aki pedig azok elolvasása után is inkább egy megbízhatatlan szaporítótól vesz, az vessen magára!

2015. jan. 26. 10:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy nincs tenyésztői hirdetés ilyen oldalon. Azt nem tudom, ez tenyésztő-e, de írni kell neki. Én tenyésztőtől veszek kölyköt, és hirdet ilyen helyen is, viszont leírja, hogy tk-val, szerződéssel adja csak. Ja, és szűrve vannak a szülők, minden rendben van. Ritka az ilyen, legalábbis ritkább jóval, mint a szapis hirdetések, és sajna pont a szapisok miatt hirdet itt is, hogy ha valaki "kezdő" kutyás, esetleg lássa, hogy garanciális kutyákat is lehet itt találni. De mondom, írj emailt, és úgy le tudod ellenőrizni. Gondolom, hogy nem 40 ezer, ha már odaírta, hogy az árat módosította. Mondjuk ha legalább kétszer-háromszor annyi az eredeti ára, akkor biztosan nem szaporító, HA a papírok is rendben vannak. S még valami, én le is teszteltem a tenyésztőmet, mert direkt mondtam, hogy nekem nem fontos a tk, és anélkül is jó nekem kiskutya, mert csak hobbi célra kell, erre jól kioktatott, hogy ha nem is tőle veszek, tk nélkülit sehonnan ne vegyek, és ő csak tk-val ad. Na ekkor végleg megnyugodtam :DDD
2015. jan. 28. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!