Más kutyája is csinál ilyet?
Van egy idős, kan, kistestű keverék kutyám. Nincs ivartalanítva, de nem került soha tüzelő szuka közelébe. Sosem "toszogatta" a lábunkat, viszont a macskáinkra mindig rá akart mászni.
Nemrég hozzánk került egy 7-8 hónapos kan, nagytestű kutya is. Eddig nem nagyon kedvelte, de ma észrevettem, hogy rá is akar menni.
Más kutyája is csinál ilyet? Mit tehetek ellene?
Sajnos a keverék sosem volt nagyon megnevelve, mert nem is volt vele gond. De ahogy egyre öregszik azt hiszi, hogy ő lett a főnök és morog minden sz*r miatt. Próbálom helyre tenni, de még nem sikerült nagyobb eredményt elérni. Ahogy ráment a fiatalra rászóltam és lelöktem róla, de visszament. Utána pedig orron billentettem és morgott.
A múltkor már nekem is muszáj volt ledominálni a fiatalt, mert kezdett elszemtelenedni. Lehet ezért gondolta, hogy ő is felette áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!