Van fehér Német Juhász?
Figyelt kérdés
Ismerősöm mondta hogy nekik a szomszédban van egy fajtatiszta kutya csak nem tudja milyen mert elfelejtette,de a fehér NJ-ra esküszik. Állítólag Svájcból hozták, törzskönyve is van. De létezik ilyen színváltozat, mert én még az életben nem halottam róla, vagy ez egy másik fajta csak nagyon hasonlít rá?2015. jan. 23. 11:58
1/9 anonim válasza:
svájci fehér juhászkutyának hívják. nincs fehér nj! :)
2/9 A kérdező kommentje:
Ohh tényleg :D
Teljesen biztos volt a haverom hogy fehér nj, én meg abban hogy ilyen nincs, csak nem jutott eszembe pedig nagyon kézenfekvő ><
Köszi :)
2015. jan. 23. 12:02
3/9 anonim válasza:
Valójában eredetileg a német juhász fehér változata volt, szóval nem tévedett nagyot az ismerősöd, de igen, vélhetően svájci fehér juhászról van szó.
4/9 A kérdező kommentje:
Na ez érdekes :)
Köszi az infót :)
2015. jan. 23. 12:17
5/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=ynBM_x3gd_E
Ebben a videóban elvileg egy egy fehér németjuhász van..
6/9 anonim válasza:
Az alap valóban a fehér nj volt. Csak éppen a mostani változatban már más kutyákat is belekevertek.
7/9 anonim válasza:
Még mindig vannak fehér német juhászok, de azoknak közük sincs igazából a svájcihoz. Van ilyen színváltozat a nj-nál, a show nj-nál, de persze nem elfogadott. Ők öröklik a csapott hátat, a ronda fejet és általában mindent a show változattól. A svájcinak egészen más a standardje.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon érdekes :)
2015. jan. 23. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!