Reggel találtam az udvaromom ezt a kutyust ( kép lent) Segitenéltek hogy milyen fajta?
Figyelt kérdés
Biztos kidobta valaki akinek már nem kellett:(2015. jan. 22. 12:04
12/19 A kérdező kommentje:
Hát megtartani nemakrom de egyenlőre itt marad nálam de èrdeklődöm hogy neme csak elszökött.
2015. jan. 22. 12:24
13/19 anonim válasza:
Azt csak állatorvos tudja megnézni, hogy nem-e valakié. Viszont ha nincs benne chip, nagyon nézd meg, kinek adod, vagy a legjobb, ha valami fajtamentésnek szólsz, hogy ők keressenek neki jó gazdát. Ilyen fiatal, divatos fajtájú kutyáért sok felelőtlen ember fog jelentkezni...
15/19 anonim válasza:
Szólj az ottani menhelyeknek és állatvédő szervezeteknek, hogy ők is hirdessék, hogy minél hamarabb gazdára találjon!
16/19 anonim válasza:
Nagyon aranyos :) Ha van benne chip,akkor egyszerű téma,nekem is így került vissza a kutyám múltkor,mikor elveszett.Ha nincs,csak úgy írnám ki a netre,hogy találtam egy kutyát itt és ekkor.Se fajtát ,se színt,se életkort nem mondanék meg.Mondja meg a tulaj ha felhív téged.Nagyon sokan rámennek az ilyen dolgokra,kiadja magát tulajdonosnak,utána meg eladja a kutyát.
17/19 anonim válasza:
Staffi keverékféle.Lehet már nem tudták elsózni pénzért.Chipet nėzess benne,az ingyen van bármelyik állatorvosnál.
18/19 anonim válasza:
staffordshire terrier vagy bitpull biztos van benne olyan a pofija és a gyűrött homlok jaaj nekik van ilyen gyűrött homlokuk és úgy imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!