Mit lehet kezdeni egy gazdájára vicsorító, talán harapni is akaró kutyával kezdeni?
Annyi biztos hogy nem tekint falkavezérnek.
Szerintem szakemberhez kéne vinni. Vagy nézz meg videókat erről a témáról. Anno volt az ismeretterjesztő csatornákon egy sorozat is erről.
Fürdőszobába zárod? Ööööö?
Milyen fajta?
Mennyi idős?
Mióta van veled?
Mennyit viszed sétálni?
Lehet, hogy neki a sima seta nem eleg. Probaljatok vele klikkerezni, rongyot huzni, frizbizni stb. Az legyen a cel, hogy a seta vegen mar csak aludni legyen kedve.
En is azt tanacsolom, hogy keressetek fel egy jo szakembert.
Hat ez eleg nagy gond. Az is, hogy nincs ra idotok.
Osszatok be magatok kozott a kutyaval valo foglalkozast. Az nem normalis, hogy bezarod. Neki a legjobb mellettetek lenni,meg akkor is, ha fel a zenetol, hangoktol.
Nem ertem minek kellett kutya, ha 5 ec alatt nem tudtatok magatokhoz szoktatni, tanitani, szeretgetni.
Enyem is fel a hangoktol. De teszek ellene, tanitgatom, dicsergetem, jutalmazom kulonfele szituaciokban, mikor mar ugy nez ki, lazul, csokken a rettegese, Bach viragterapiat is alkalmazunk nala, utanaolvastam mindennek, es eszembe se jutna elkuloniteni magamtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!