Mi a véleményetek?
Huskym most 4 hónapos és 13kg és napi 3x kap kaját. Mikor kéne átállni napi 2 és napi 1-szeri etetésre? Valamint ti milyen kaját szoktatok adni neki(táp,konzerv,csirke mell stb...)?
A felsőn 4 az alsón 3 hónapos.
Szép kutyus. :)
Szerintem majd olyan féléves kora körül állj át a 2-re, és úgy 10-12 hónapos korában az 1-re. Bár ez a kutyától függ. Nekem egy 2,5 hónapos kölyköm van, és most még 3-4 alkalommal etetem, de ez szerintem hamar csökkenni fog, mert nem igényli.
A nő, akitől vettem, reggel először száraz tápot adott neki, aztán aprított kenyeret a nap többi részében, így kb. én is ezt folytatom.
Reggel táp, aztán vízbekenyér, néha konzerves kutyakajával.
Szoktam neki nagy, velős csontot is adni.
Vizes kenyér?! Gratulálok. Ha hallgattál volna, első..
Kérdező, kb. fél éves korában nyugodtan átállhatsz a napi 2-re, egyéves korában pedig a napi egyre. Persze ha normális tápot eszik.
Milyen száraz kenyérről beszélsz?
Hármas, akkor mondd el, hogy víz helyett hogyan adjam neki a kenyeret. Ez nem provokálás, szeretném, ha egészséges kutyám lenne, így nem hallgatok, hanem akkor tanácsot kérek.
A kenyér gabona, amelyre a kutyának nincs szüksége, pláne nem ilyen mennyiségben. Amilyen tápokat felsoroltam azok jók, de itt a gyk-en is van kismillió kérdés a tápokról, nézz utána melyek jobbak, kevésbé - és válaszd ki amelyik minőségi és a pénztárcádnak is jó. De a száraz, vízbe áztatott kenyér (remélem így már jól írtam :p ) az moslék a kutyának. Nem is értem, h a fenébe gondoltad h az jó neki.
Esetleg ha nem akarsz tápot adni neki, nézz utána a BARF etetési módszernek - nyers hússal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!