Ha fedezést vállal a csivava kan kutyum, kölyök visszaadásért, akkor milyen szerződést írassak alá a szuka gazdájával hogy meg is kapjam?
( Nem vagyok szaporító. )
Köszönöm azok válaszát akik normálisan tudtak reagálni a kérdésemre.
Olvassátok el ezt az oldalt: [link]
Jó lenne ha ez az egész nyomi ország megértené a szaporítás problémát....
de hát kár is tépni a szánkat, az ilyen sötét embereket nem lehet ész érvekkel (sem) meggyőzni
ismét grat
NE veszekedjetek.. koncentráljunk a kérdésre. Tudna esetleg nekem "szerződésmintát" küldeni ???
Megköszönném.
Örülök, hogy ennyi szaporítóellenes van :D Viszont megjegyezném, hogy nem a kan kutya tulajdonosát kell szaporítónak kikiáltani, mert nem ő adja el a kölyköket! Osszátok a szuka kutya tulajdonosát, hogy ne fedeztessen tkv. nélküli, nem tenyészszemlézett kannal...
Mellesleg nehezen hiszem, hogy egy csivava fajtájú kutyánál, -ami igen kevés kölyköt ellik - kölyökvisszaadás lehetséges lenne. Én maradnék a pénzben, az a tuti.
Az én tkv-ezett, tenyészszemlézett, szűrt, többszörös győztes kanom ( a szaporító ellenesek kedvéért írtam csak le) 25 ezer FT-ért fedez ( egy no name kölyök ára 60 ezer FT körül van, ebből ki is derül, hogy miért nem működik a kölyök visszaadás). Kölyökvisszaadás ennél a fajtánál nekem még nem működött, pedig elhiheted, hogy próbálkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!