Kutya hízlalás?
Figyelt kérdés
Múlthéten hoztam ki a gyepiről egy nagyon oreg Németjuhászt (jóvaé 10 fölött lehet), a gond az hogy nagyon keveset eszik :( Főzök neki kacsanyakat rizzsel/tésztával, vagy konzervet is kap, de kb. hozzá se nyúl, egy kacsanyakkal elvan egész nap...nem aktív nem sokat mozog de aggaszt a dolog...borzasztó sovány is :( Mivel etessem? Hogy hozzam meg az étvágyát? Bérescsepp tényleg jo? Köszi2015. jan. 16. 22:58
11/12 anonim válasza:
Nagyon aranyos idős eb:))
Valamelyik ötlet csak beválik nála amít itt az oldalon firkáltunk etetés szempontjából, s enni, hízni fog csórikám:)
A Béres cseppet ne felejtsd el adni neki, a humán nem annyira horribilis árban van, s erőt és étvágyat hoz neki.
12/12 A kérdező kommentje:
Van is itthon, ma adtam neki féreghajtót arra nem mertem adni, de holnaptol elkezdem :) Köszi :)
2015. jan. 17. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!