Kutyások! Hogyan büntetnétek azt a kutyatartót, aki a kutyafuttató helyett, a mellette lévő játszótérre viszi ki a kutyáját sétálni és xaratni?
Azért ne ess túlzásokba. :)
Bunkó egy ember lehet, de ilyen alapon és is pofozzam fel a játszótéri gyerekeket, mert azok meg bejönnek a futtatóba viháncolni és megdobálják a kutyámat? Ugye, hogy nem :)
Először is szólni kéne a gazdinak, hogy ezt azért mégsem kellene. Aztán ha nem ért a szép szóból közterületest hívni, ha megbírságolják elmegy a kedve a dologtól.
Álmodozom egy kicsit:
Feljelentem, megbüntetik: 3 hétig minden nap járja a várost és szedje fel a kutyaszart. (Ha keveset szed össze, akkor meghosszabbítom a büntit. :))
Az legalább bio, amit a gyereked megfog játék közben...
Ha már elindultunk ezen a vonalon, akkor én a dohányosok ablakán küldeném be ugyanezt a mennyiségű cigicsikket, mert az még a mai napig természetes, hogy a dohányosok simán elhajítják a csikket pont ott, ahol elszívták. Na én őket vágnám pofán, amikor szemrebbenés nélkül ledobják a földre.
Előbb ezt oldja meg valaki, aztán jöhet a kaki probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!