Hogy szelídült és "alakult" át a farkas kutyává? (lenn kicsit részletesebben)
Figyelt kérdés
szóval ugye azt tudjuk hogy minden kutya őse a farkas. azt nem értem hogy tudott ilyen változásokon átmenni mint alaki mint belsőleg, hogy a vadállatból háziállattá változzon. nem tudom mikor indulhatott meg ennek az állatnak a háziasítása de már az ókorban is megvolt a kutya azt hiszem (beugrott hogy alkalmaztak harci kutyákat a rómaiak) és tudni kell azt a farkasról hogy nem lehet megszelidíteni akkor hogy érték el hogy mégis megszelídült és a mai napra már társunk, védelmezők, ragaszkodnak a gazdájukhoz. vagy volt egy külön faj, tehát mégsem farkas csak olyan hasonló amiből a kutya alakult ki? mert ugye ha a farkasok alakultak volna át idézőjelben teljességében akkorra mára már nem kéne lenniük eredeti formájukban, ahogyan köztünk sem mászkálnak őskori félig kifejlődött emberek..szóval itt van egy csavar amit nem tudok átlátni hogy mi volt az a lépcsőfok és hogy zajlott és különült el attól hogy míg egy farkas örökké vad és hajhatatlan, az az "ősvalami" már napjainkra ezernyi formában így gazdaként fogadta el az embert.2010. febr. 6. 20:58
11/14 anonim válasza:
12/14 A kérdező kommentje:
mi a fenétől? egy közös őstől ami után szétvált 2 irányba a majmok és az emberek felé.
2010. júl. 9. 16:08
13/14 anonim válasza:
És szerinted a közös ős mi volt? Viziló? Igen, egy közös majomszerű őstől származik. Nem értem mit nem értesz. Gondolod, hogy 14 ezer éve a farkas pont ugyanilyen volt? Nyilván itt is egy farkasszerű közös ős van, csak az egyik továbbfejlődött, a másik meg egy teljesen más irányt vett.
14/14 anonim válasza:
Mi emberek a majomszerű ősöktől származunk (sok bizonyíték is van) de a kérdező lehet hogy UFO?? LoL:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!