Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya kennel építése miből és...

Kutya kennel építése miből és mennyiből?

Figyelt kérdés
Ideiglenesen befogadott németjuhász keverék kutyának szeretnék kennelt építeni, mert gondolom olcsóbb, mint ha vennék. 3x4 méterre gondoltam, aminek a hátulja és a teteje fedett. Aljába eltávolítható fapadlót szeretnék vízelfolyásos részekkel. Rozsdamentes acélra gondoltam, de egyéb ötleteket is várok. Milyen anyagokból készítsem, mi és mennyi kell hozzá? Mindez kb mennyiből jön ki? Hol tudom megvenni a szükséges hozzávalókat?

#kutya kennel #kennel építés
2015. jan. 14. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha már meglévő kerítés sarkába felhúzod a még szükséges 2 falat, feltéve, hogy a kerítés elég magas. Mi sima drótkerítésből csináltuk, igaz, nem a sarokba, de a kennel egyik oldala a ház kerítése is egyben.

Van nekik egy jó nagy árnyékolt rész, ez nyáron illetve esős időben fontos. És természetesen kell neki egy ház, vagy pincerész/házrész, ahová bemehet. Nálunk a pincébe tudnak a kennelből bemenni.

Szóval szerintem legolcsóbb drótkerítésből és talán palából az árnyékolt résznek. Olx-en nézz körül, hátha találsz ingyen elvihető alapanyagot hozzá, esetleg kutyaházat, ott szoktak ilyeneket hirdetni...

2015. jan. 14. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!