A gyereknek kellene egy kutya. Milyen fajta lenne jó?
Örülök, hogy vártok vele. :)
Nálunk is épp most voltak vendégségben a rokonok 1 és 3 éves gyerkőcökkel, én meg csak dagadtam a büszkeségtől, hogy milyen óvatos, rendes volt velük a kutyám, pedig az egyikük még félt is a kutyáktól amikor még nem ismerte őt, de a kutty rendületlenül feküdt, tépette magát, osztotta a pacsikat. :) Viszont átfutott az agyamon, hogy egészen biztos, hogy egy pillanatra sem hagynám őket felügyelet nélkül még így sem.
(Egy yorki pedig ugyan úgy lehet büdösköcsög és agresszív is kellő mértékű nevelés és foglalkozás hiányában, és tény, hogy súlyos sérülést a mérete miatt nem okozhat, de szerintem az sem buli, ha csak lyukaszt egyet-egyet néha a kezeden, vagy terrrorban tartja a családot. Nincs olyan kutyafajta, amire ne vonatkozna, hogy nagyon sokat kell vele foglalkozni, pláne, ha kölyök.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!