Körülbelül két hete tűnt fel, hogy a bal szeme sarkában látszik egy nagy fekete folt. Nem tudja esetleg valaki mi lehet ez? Mindenképpen elmegyünk majd az állatorvoshoz is.
Mi még anno megkérdeztük az orvost, mi az, és mondta, hogy ez csak természetes. Ahogy könnyezik a kutyus, befesti a szőrét, mert valami xy nevű festékanyagot tartalmaz.
Lehet mosni, de ahhoz valami speciális víz kell.
2015. jan. 10. 10:41
2/9 anonim válasza:
első, szerintem félreértetted amit a kérdező mondott.
A szemén van a folt, nem a könnycsatornájánál a szőrén.
2015. jan. 10. 10:48
3/9 A kérdező kommentje:
A szem íriszén van a folt. :/ A könnyezéstől való elszíneződés kívül tudom, hogy természetes.
Kedves 4-es! Már napokkal korábban én is rábukkantam erre az oldalra és semmi, számomra használható nincs benne, ugyanis a kutyák szemfenékén történő elváltozásokról ír. A folt meg a képen is jól látható, hogy az íriszén van, nem a szemfenekén vagy az ideghártyáján, ahova szabad szemmel nem látok be.
2015. jan. 10. 13:38
7/9 anonim válasza:
Az én Németjuhászomnak is ilyen a szeme,megnézettem a dokival,azt mondta semmi gond,csak színhiba.De azért szerintem nézesd meg,mert biztos ami biztos.Megijedtem először én is,mert elég hamar kijött neki rajta.
2015. jan. 10. 23:28
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenképpen megnézetem.
2015. jan. 11. 08:28
9/9 anonim válasza:
2. vagyok
lehet hogy hülyeség, de nem lehet ez a heterokrómia egy fajtája? Tudod, amikor a sz embernek/állatnak felemás színű a szeme, vagy más színű egy kis részen/foltban.
Nem betegség, de nem tudom hogy később is kijöhet-e, vagy születésnél jön ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!