Kutyaiskolába lehet vinni 8 éves kutyust is?
És ő is ugyanazokat megtanulja?
Elég makacs és méghozzá tacskó.
Nekem is 8 éves a kutyusom, yorkshire terrier, ő is makacs egy állat :)
Mondjuk én régen jártam vele kutyaiskolába, de most is fogékony, nagyon könnyen megtanul új dolgokat, trükköket.
Mindenképp ajánlom a sulit, jót fog tenni mindkettőtöknek, a kapcsolatotok is erősödni fog. Ráadásul egy 8 éves tacskó még messze van az öreg kortól :)
Köszi a bíztatást.
Amúgy egy alapfokú tanfolyam mindenhol 40 ezer ft?
Vagy BP-n olcsóbb?
Lehet, sőt, pár helyen már kedvezmény is van idős kutyáknak, éppen azért, hogy lássák a gazdák, hogy velük is lehet és érdemes menni :)
A tanfolyam árai sulinként változnak, 30 és 50 között akármi lehet. De persze az a nem mindegy, hogy mit kapsz a pénzedért; szerintem inkább spórolj még egy kicsit, de akkor már olyan suliba vidd, ami tényleg szimpatikus meg jó, ne az ár legyen a döntő.
Inkább 30 és 60 közt.
Viszont pl. ahol 60, ott tudom, hogy meg lehet beszélni, hogy kissebb részletekben (akár 1000 Ft-onként) fizess, és nem kell a tanfolyam végéig befizetni az egészet, hanem húzhatod tovább is, ha csak így van lehetőséged.
Amúgy én a 9 évesemmel járok suliba. Tény, hogy nem vág úgy az agya, mint a 4 évesemnek (bár szerintem a 4 éves alapból is jobban kombinál, stb., kortól függetlenül is), de a lelkesedésével simán behozza a hátrányát. :)
Az Ebuloban a Tükör Módszer szerint oktatnak, olvasgass utána, hogy neked szimpatikus-e a módszer.
Én személy szerint a módszert magát tudom ajánlani, az ottani oktatókat, sulit nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!