Ha egy másik állatorvoshoz megyek, akkor azt meg kell indokolnom?
Nem kell senkinek sem bejelentened. Ahhoz az orvoshoz mész, aki szimpatikus és számodra megfelelően látja el a kutyádat.
Én is több orvosnál voltam az enyémmel.
Más doki ivartalanította, egy másik műtőtte a patella ficamát és van a "saját" doki, akihez minden más miatt járunk.
Nekünk van egy megbízható jó állatorvosunk,15 perc sétára van,nem kell bejelentkezni rendelési időbe kell menni,ha sürgős az eset azonnal soron kívül be lehet menni.
Viszont drága.
A két kutyát chipeltetni kellett,plusz veszettség elleni,kombi a két kutya 25-30 körül lett volna.
Hallottunk egy másik városban lévő dokiról aki olcsón dolgozik.
Így úgy gondoltuk,hogy most az egyszer csak oltani levisszük a kutyákat.
Aztán kb az oltásra rá 1-2 hónappal az egyik kutyánk súlyosan beteg lett(vért hányt,ment a hasa,nem evett) Amikor meglátta az orvosi pecsétet,nem akarta ellátnia kutyánkat!!! Mondta,hogy vigyük vissza oda ahol oltattuk. Anyum vitte oda akkor reggel pont még suliba jártam. Aztán mivel ketten vannak a másik doki mondta,hogy nem hagyhatjuk a kiskutyát.Aztán ő látta el.Anyum megbeszélte velük,hogy csak az anyagiak miatt gondoltuk,hogy most kivételesen másik dokihoz megyünk semmi más miatt.Pont egy rossz időszakunk volt.
Aztán megértették és még abba is belementek,hogy részletekbe fizessünk,mivel minden nap reggel és délután vissza kellett mennünk,infuzió,injekció stb.
De volt,hogy 3. orvoshoz is mentünk,hasmenés miatt.Pont szünet volt a mi dokinknál. Ő miatta nem szóltak,de az az olcsó doki előtt volt.
Szóval szerintem csak azt az egy dokit nem csípték vagy nem tudom.
Újnál nem kell, a régihez meg gondolom nem mész vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!