Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Esélyes, hogy diszpláziás a...

Esélyes, hogy diszpláziás a kutyám ezek alapján?

Figyelt kérdés

Futáskor többségben nyuszi ugrással halad, ritka amikor úgy rakja a lábait ahogy kell. Leülni néha lassan néha gyorsan ül le. Mondjuk jutalomfalatért gyorsan ledobja a hátsó részét. Sokat kell járkálnia meredek lejtőn babakutya kora óta. Nagyon ritkán ül szétdobott lábakkal. Sima kutya ülésben is bír ülni sokáig. Ha fekszik akkor egyből feláll , olyan soha nem volt még, hogy először felült volna és úgy állt volna fel ( angol oldalon olvastam, hogy ez is egy jele).

Szaladáskor a nyomvonalba rakja a lábait.

Nagyon félek, de még várnom kell 4 hónapot a teszttel.

Hogyan tesztelhetem én magam, hogy milyen a csípője?? Természetesen nincs röntgen szemem szóval nem tudom megnézni, hogy HD/A és vagy B. Csak apróbb jeleire vagyok kíváncsi.

2015. jan. 5. 16:48
 1/3 A kérdező kommentje:
13 hónapos jelenleg.
2015. jan. 5. 16:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Jah és nem fárad el gyorsan, imád futni mint az őrültek fel alá a mezőn és sokat úszni. Nincs olyan, hogy megáll és lefekszik ha kell órákat tudunk játszani.
2015. jan. 5. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tesztelheted. Kénytelen vagy kivárni a röntgen időpontját. Tutit csak az fog adni.
2015. jan. 5. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!