A ti kutyátoknak van valami kedvenc játéka? Mármint pl kezdő gazdiként nem tudom hogyha vennék neki valami sípolós rágó játékot foglalkozna-e vele. A ti kutyátok mivel szokott játszani?
Javaslom, ha teheted, a kutyussal együtt menjetek játékot nézni - de ha ez nem lehetséges, az sem gond, a legtöbb játékot érdekesnek találják, főleg a kölykök. Az én kis szőrördögöm annyira nem válogatós játék terén, de mivel neki sem egyformán jönnek be a dolgok, ezért együtt szoktunk menni a Fressnapfba vásárolni :) Akartam neki venni pl röfögős disznót, de azon túl, hogy a hangjára felfigyelt láttam, hogy nem kelti fel az érdeklődését különösebben, míg pl egy plüss azonnal, így ő szokta kiválasztani mindig a neki tetszőt. Egyszer olyan aranyos volt, éppen új játékot nézni mentünk, mivel az előzőek többsége robbanásszerű halált halt rejtélyes módon, és míg én a különböző cuccok közt vacilláltam addig ő megfogott egy, ráadásul elég magasra tett plüssbékát és levette :) Sikerült is neki egy jó drága plüsst kinézni, de ha már a szájában volt, meg ő választotta, nem volt mese, meg kellett venni - még a pénztárhoz is ő cipelte oda a szájában :) Úgy egyébként viszont tényleg mindent szeret, a legnagyobb kedvence egy plüss csont, aminek két kötél fogódzkodó van a végén, egy ilyet egyszer már elnyűtt, de mivel a Jézuska tudta, hogy az a kedvenc játéka, hozott neki egy ugyanolyat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!