Normális az ha egy tüzelő szukának a végbélnyílás és a péra között ( közelebb a pérához) kicsit keményebb a bőre?
Néztem, hogy minden rendben van-e vele mert a kan kutya amikor kiengedem nyalogassa. Amúgy be van zárva amikor egyedül hagyom őket, de pisiltatáskor, etetéskor amikor én kint vagyok akkor össze vannak engedve. A kan kutya nem próbálkozik rá mászni, résen vagyok és amúgy is egy szóra szalad el onnan. Mondjuk tenyészkutya lesz a szuka mert társtulajdonban vagy a tenyésztőjével és ő mondta, hogy figyeljem meg mikor áll meg a kannak mert majd akkor kell menni a tenyészkanhoz. Viszont se ő se a kan nem akar próbálkozni. Szóval így nehéz lesz.
A kan tavasszal megy ivartalanításra, diszpláziás is és most a doki nem javasolja hidegben az ivartalanítást.
Arra nincs ötletetek, hogy honnan fogom megtudni mikor kell a tenyésztőnek szóllni???
( A kislány már 2 ország junior championja és 1x BIS győztes, iden a DP-teszt után tervezzük a folytatását a címek gyűjtésének)
Ki mondta, hogy lesz kölyke???????????????????
Azt írtam, a tenyésztő akarja, hogy nézzem meg mikor menne rá a kan. Nem mikor megy rá hanem MENNE RÁ !!!. Mert nem akar a 6. naptól a 20.ig egy németországi szállásban ülni, hogy mikor veszi majd fel a kant 2-3 év múlva....
"mondta, hogy figyeljem meg mikor áll meg a kannak mert majd akkor kell menni a tenyészkanhoz"
Ebből azért lehet arra következtetni, hogy most akarod vinni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!