Ti anno hogyan vettétek fel a kapcsolatot a kutyátok tenyésztőjével?
Nagyon kíváncsi vagyok melyik fajtát nézted ki. Én egy viszonylag ritkább fajta iránt erősen érdeklődöm és egy másik nagyon ritka fajta is tetszik nekem is.
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. A tenyésztők szeretik megismerni a leendő gazdikat és ha "képes vagy érte kiállításra is menni" akkor már túl rossz azért nem lehetsz. A legtöbben a saját városukban, a lehető legolcsóbban és azonnal akarnak kölyköt, egy ilyen kezdettel, ahogy te szeretnéd nagyon jó, és a legeslegelső szűrőn tuti átmész.
Én annak idején írtam neki egy levelet, hogy ki vagyok, mi vagyok, néhány mondatos alap bemutatkozás, aztán kérdeztem néhány alap kérdést. Aztán a következő levélben kérdeztem egy csomót és én is felvetettem, hogy megyek erre meg erre a kiállításra és jó lenne ha tudna rám előtte, közben vagy utána időt szakítani, ha ott nem meg mondja meg melyik kiállításon.
A Fehovás ötlet kiváló, ugyanis akkor ott láthatod, hogy a kutyái mennyire állják meg a helyüket stresszesebb környezetben. Azt is láthatod, hogyha pl melléjük áll egy másik kutya (pl ring előtti felsorakozásnál), akkor hogy reagál a kutyájuk stb.
Egyébként milyen fajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!