Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék ingyen vagy nagyon...

Hol tudnék ingyen vagy nagyon olcson francia bulest szerezni?

Figyelt kérdés
8évig volt kutyam de Sajna több daganata is volt és el kellett altatni es most egyre jobban szeretnek kutyat,de nagytestü kutya többet nem kéne!
2014. dec. 31. 17:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
Olcsón vagy ingyen? Ahhhhhaaa.... Gondolom azok a daganatok egyik napról a másikra termettek ott csak úgy hipp-hopp azon a szegény, szerencsétlen kutyán, hogy esélyed sem volt kezeltetni a kutyát, csak elaltatni lehetett..... Én most francia bully kéne? Áruld el nekem, te gazdijelöltek gyöngye, fajtamentők álma, ezt a kutyát kezeltetnéd??????
2014. dec. 31. 18:30
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

Mi az a bules?Van a fajtának normális neve is.

Nyilván az előző kutyád is olcsó,papírok nélküli szaporított volt,nem lehet csodálkozni,hogy fiatalon meghalt.Ez van,ha szaporítótól vásárolsz.Épp most készült megismételni a hibádat.

2014. dec. 31. 20:50
 13/20 anonim ***** válasza:
45%

Talán édesanyádat minősítsed.

Azt írtad,8 évig volt kutyád,csak azt felejtetted el megírni,hogy nem egész életében volt a tiéd.Szerinted ebből ki lehet totózni,hány évesen halt meg a kutya?

2014. dec. 31. 21:10
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Majd ha megtanulsz értelmesen írni,minősítgethetsz.
2014. dec. 31. 21:45
 15/20 A kérdező kommentje:

Bules=bulldog!

Mi nem volt érthetô ebben,anyazni+csak annak szoktam aki Anyammal jön,Szerintem ha valami nem tetszik akkor ne szólj hozzá olyan stilusban,mert ugyanazt a stilust Kapod vissza!

Nem mindenki egy kis xarhazi,hogy Megijedjen tőled!

2014. dec. 31. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Bules nevű kutyafajta nem létezik,az nem baj?
2014. dec. 31. 22:24
 17/20 anonim ***** válasza:
36%

nem értem miért kellet ennyire lepontozni én csak a kérdésre válaszoltam és ezeknek a kutyáknak sokkal nagyobb és sürgősebben van szüksége gazdákra mert beadják őket menhelyekre vagy kicsapják őket az utcára aztán lesz ami lesz velük

2015. jan. 1. 13:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolso hidd el nem en pontoztalak le!!!!
2015. jan. 1. 13:42
 19/20 anonim ***** válasza:
36%
2-es: Ezek a kutyák szaporítótól vannak! -.-
2015. jan. 1. 15:56
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
lehet hogy szaporítóktól vannak de ingyen és a kérdésben csak ez a feltétel szerepelt.
2015. jan. 1. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!