Mennyibe kerül egy kutya vállalása? Az oltásokra gondolok konkrétan. Boxer vagy Bullmasztiff?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 16:34
21/26 anonim válasza:
sok sikrt a kutyushoz, olyan nevet válassz, amit könnyen ki tudsz mondani a kutyasuliban, szerintem egy corsonak ezeknél jobb nevet is lehetne keresni (akár magyaros hangzásút)
22/26 A kérdező kommentje:
Dee- (Dí) nek tudom becézni. Hallgat rá. Egyébként az első számú
kutya amit venni szerettem volna az a cane corso, de nem találtam 60-70ezer alatt, ezért maradtam volna a boxer vagy a bullmasztiffnál.De most egy ismerős felkeresett és egész olcsón meg kaptam tőle a corso-t !!törzskönyvezetten!! Oltásokkal, féreghajtva + paszta, nyakörv. Köszönöm a segítséget!
2015. jan. 4. 10:26
23/26 anonim válasza:
60 ezer alatt? Gyönyörű...Chip van benne?
24/26 anonim válasza:
nem mindegy Little Red, nyakörv volt! :)
26/26 anonim válasza:
Semmibe, nem kell annak semmi, csak moslék amit nem esztek meg és egy kis víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!