Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz-e, hogy ezért börtön jár?

Igaz-e, hogy ezért börtön jár?

Figyelt kérdés

Néhány napja ivartalaníttattam az állatainkat, de nem szóltam róla senkinek. Korábban már tettem említést az ivartalanításra vonatkozóan, de süket fülekre talált, illetve hallani sem akart róla senki! Ezért megfogtam őket és elvittem az állatorvoshoz. Azóta remekül vannak, bár nem nagyon van kedvük játszani. (Mondjuk sztem a műtét miatt)

Otthon ijesztgettek ilyesmivel, mert hogy megcsonkíttattam őket. Eléggé kiborult mindenki. Ja én álltam a költséget...

2010. febr. 3. 20:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként a nőstény cicát is ivartalanittattam, nemcsak a kutyust... anya nemhiszem, hogy el tudna menni a menhelyre, mert a munkája nem engedi... ellenben én lehet, hogy elmegyek majd 1-1 7végére
2010. febr. 3. 21:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emberek miatt van annyi kutya a menhelyeken, utcákon...nagyon jól tetted, ez nem csonkítás, hiszen az állat továbbra is teljes életet él, észre se veszi hogy hiányzik vmije. Az lenne a csonkítás ha levágnák a lábát és ezért csak 3-mon kéne járnia.

Érdekes a családod ha ezzel ijesztgettek, talán túl konzervatívak. Nem semmi volt tőled, hogy szembeálltál velük és cselekedtél.

2010. febr. 4. 10:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis! Nagyon jól cselekedtél :) Még így látatlanban is büszke vagyok rád :)
2010. febr. 4. 10:10
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Büszke vagyok rád! :-)
2010. febr. 4. 10:35
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Hat... Borton nem jar, de eleg buntetes lehet ennyire allattartastudatlan es "primitiv?" csaladban lakni -_-!

Borton jar, persze... Es megis hogy, elmennek es feljelentest tesznek a rendorsegen? A sajat csaladtagjuk ellen, csak mert azt tette, amit sok kulturalt orszagban nem hogy tamogatnak, hanem elo is irnak? -_-!

Kozlom nekik innen, hogy idiotak, es ha nagyon akarjak (es nem laknak tul mesze, ezt az allitasomat szemtol szembe is barmikor kozlom veluk. :/ )

Ugyhogy tobb mint jot tettel, ha nem tetszik nekik, vonszoltassanak be a "monika so"ba. :P

2010. febr. 4. 12:28
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat... Csak történt egy "kis" baj :-((( A kutyus valószínűleg seblázat kapott! Az állatorvos adott neki antibiotikumot, meg még valamit, de ma este még mindig nem evett... Azt mondta a doki hogy két nap múlva vigyük vissza, ha nem javul... Remélem nem öltem meg :-((
2010. febr. 4. 21:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Te nem hibáztál.A lehető legjobb, amit tehettél az állatokkal. Ha seblázat kapott a kutya -az az orvos hibája. Kezelje.
2010. febr. 4. 21:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
remek gazdi vagy,példát vehetne sok ember és szaporito is tőled!gratulálok.nem jár ilyesmiért börtön,sőt elismerés jár!!!!
2010. febr. 5. 19:37
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szorítunk értük. Ugye lakásban vannak mindketten? Csak mert műtét után fontos, hogy meleg helyen legyenek.
2010. febr. 6. 09:40
 20/23 A kérdező kommentje:
A cica hál' istennek remekül van! De a kutyus... :-( Az a gyanúm, hogy benyalt valami vírust. Ma visszük dokihoz.
2010. febr. 6. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!