Kutyám feltehetöleg megevett egy nejlonzacsit csak a végét láttammmeg a szájába amit lenyelt. Mit kezdjek vele? átmegy rajta vagy adjak hashajtot?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 15:27
11/15 anonim válasza:
igen én pontoztam le mindenkit :D ...szegény gazdit rémizgetitek h meghal a kutyája ha nem viszi dokihoz meg ienek ...ez mind-mind hülyeség ,mondom nálunk zacskótól kezdve műanyag fém ...mindent megeszik és semmi baja
12/15 anonim válasza:
Az enyém is megzabált egyet. Hívtam a dokit, azonnal jött és HÁNYTATÓT kapott, nem hashajtót!!!
13/15 anonim válasza:
Ilyen fogyatékos egy állatot xD
14/15 anonim válasza:
Mekkora a kutyád? Az enyém nagytestű, evett ő már mindent, zacsit, kenőmájasnak a csomagolását, aminek a végén van egy kis fém záró, zoknit, stb. Lekopogom, eddig még soha nem volt baja, kikakilta.
Ellenőrizd a kakiját minden nap, és ha valami rendellenességet észlelsz, azonnal vidd orvoshoz.
15/15 anonim válasza:
Az én kutyám 4 hónapos, nemrég evett meg egy zacsit, csak mert zörgött, magától kihányta. Minket is megviselt (szegény perzsaszőnyeg is megsínylette), meg őt is, de kutya baja! Az állatorvos nekünk azt mondta, magától kijön, a hánytató jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!