Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az hogy ilyenkor...

Miért van az hogy ilyenkor ujjév előtt mindenki szidja a tűi játékokat meg tiltatná őket befelé?

Figyelt kérdés
teli van minden ezzel témával de annyi lenne hogy aki tudja hogy nem bírja a kutya a tüzijátékokat szerintem zárja biztos helyre (szerencsére én kutyám hozzá van szokva még szereti is nézni ) ennyi erővel a viharokat is tiltsuk be meg a menydörgést repülők hangját meg mindent ami miatt megijedhet a kutya ....
2014. dec. 27. 23:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
é szerintem nem a petárdáról beszéltem és it kisvárasba kb 6 tól 2 óráig van tüzijáték és nins petárda ha látsz valakinél jelentsd fel
2014. dec. 28. 10:35
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

A kutyám bírja a tüzijátékot.

Engem zavar. Nem arra fizetem az adót, h elpazarolják (mielőtt jössz a hülyeségeddel, igen, a stadionépítés, a külföldön közpénzből nyaralás és társai is zavarnak).

Rengeteg madár retteg ilyenkor, nagyon sok téli álmot alvó állat felkel és megfagy, sok idős sajnos szintén retteg, mert a háború jut eszébe (sógorom nagymamájának ilyenkor füldugót kellett tenni a fülébe és maxon kellett menjie a tv-nek), büdös, ronda és gagyi szórakozás.

2014. dec. 28. 11:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ázsiai marhaság, hagytuk volna meg nekik, jó üzlet a kínai gyártóknak! Egyszerű, napokkal szilveszter előtt elkezdik, sőt, a kerítésen belül ugató kutyára dobják rá egyes nulla IQ-jú senkik. A ballagásra vagy születésnapra fellőtt tüzijátékokra is hangos tiltakozás a válasz, aztán jön szirénázva a rendőrség. Itt egy ruszki familia bérelt házat a nyáron, már kora este elkezdték a durrogást, de nagyon hamar kint voltak a rendőrök és helyretették őket. Akármennyi pénze van, nem a sivatagban lakik! Legyenek tekintettel a primitiv "szórakozók" a többi emberre (kisgyerekekre, idősekre) és az állatokra is. Hiába zárod be a kutyát, az akkor is hallja és elviselhetetlen a sivitó hang a számára. Az egész szilvesztert azzal töltöd, hogy nyugtatni próbálod a félelemtől reszkető, vinyító kutyát, vagy a gardróbba, ágy alá, fürdőszoba sarkába menekülő rémült, karmoló macskát. Hát ez a te "szórakozásod" másokét, sokakét teszi tönkre!
2014. dec. 28. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
Tavaly megjelent egy csatakos, rémült óriás snaci a bolt előtt, napokig ők etették, mire kiderült, hogy vagy 10 km-ről jött, árkon-bokron át a szerencsétlen kutya, annyira megijedt a durrogástól. Akárhány autó elüthette volna, szerencséje volt. Egy állatorvos meglátta, leolvasta a chipjét és néhány óra múlva meg is érkezett kocsival a gazdája. Elmondhatatlan, mennyire örültek egymásnak. Ki akarta fizetni a boltosnak az eleséget, de az nem fogadta el.
2014. dec. 28. 14:04
 15/17 ödi2 ***** válasza:
66%

A 14-es válasz miért lett lepontozva???

Három kutyám van,a nj mentett,rehabilitált, a sárhegyiek kölyökként kerültek hozzám. Nem félnek ezektől a zajoktól sem,többek között ezeket is alapként kezeltem,mint zavaró ingert.

Ennek ellenére ENGEM zavar. Zavar,mikor bedobják a kertbe,zavar mikor az üvegcserepet a parkban szedjük össze négykézláb,h nehogy megvágja a kutyák lábát,vagy ne adj isten a gyerekekét...

NEM az zavar,h petárdát és tüzijátékot használnak,hanem az zavar,h felelőtlenül és az italtól gőzös fejjel minden mérlegelés nélkül "vigadoznak" velük...

Kedves kérdező,provokatív kérdésedre remélem kielégítő választ adtam.

Boldog új évet!

2014. dec. 28. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Van egy remek idevágó szó: tolerancia.

Egy évben ezt az 1 vagy legyen 2-4 napot mindenki kibírja.

Mondjuk azt nem tudom, azok akik ilyenkor jönnek, hogy mert kutyák elmennek, azok mit csinálnak a kutyáikkal egy kiadós vihar esetén? " Tiltsuk be a viharokat? "

Arról nem beszélve, hogy mindenki arra költi a pénzét amire akarja, az meg, hogy államilag van tűzijáték, hát kétlem, hogy mondjuk egy stadionhoz képest olyan nagy összeg lenne, arról nem beszélve, hogy az embereknek legalább tetszik. Mert aki azt mondja rá, hogy minek, akkor ennyi erővel be lehetne tiltani minden olyan dolgot ami nem létfeltétel...

2014. dec. 28. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:
40%
Zivatarban elbújnak vagy egy kicsit ugatnak, de a folyamatos "háború" (szilveszterkor délután elkezdik és hajnalig tart, éjfél után már hatalmas a hang- és fényhatás) menekülésre kényszeríti őket.
2014. dec. 29. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!