Miért van az hogy ilyenkor ujjév előtt mindenki szidja a tűi játékokat meg tiltatná őket befelé?
A kutyám bírja a tüzijátékot.
Engem zavar. Nem arra fizetem az adót, h elpazarolják (mielőtt jössz a hülyeségeddel, igen, a stadionépítés, a külföldön közpénzből nyaralás és társai is zavarnak).
Rengeteg madár retteg ilyenkor, nagyon sok téli álmot alvó állat felkel és megfagy, sok idős sajnos szintén retteg, mert a háború jut eszébe (sógorom nagymamájának ilyenkor füldugót kellett tenni a fülébe és maxon kellett menjie a tv-nek), büdös, ronda és gagyi szórakozás.
A 14-es válasz miért lett lepontozva???
Három kutyám van,a nj mentett,rehabilitált, a sárhegyiek kölyökként kerültek hozzám. Nem félnek ezektől a zajoktól sem,többek között ezeket is alapként kezeltem,mint zavaró ingert.
Ennek ellenére ENGEM zavar. Zavar,mikor bedobják a kertbe,zavar mikor az üvegcserepet a parkban szedjük össze négykézláb,h nehogy megvágja a kutyák lábát,vagy ne adj isten a gyerekekét...
NEM az zavar,h petárdát és tüzijátékot használnak,hanem az zavar,h felelőtlenül és az italtól gőzös fejjel minden mérlegelés nélkül "vigadoznak" velük...
Kedves kérdező,provokatív kérdésedre remélem kielégítő választ adtam.
Boldog új évet!
Van egy remek idevágó szó: tolerancia.
Egy évben ezt az 1 vagy legyen 2-4 napot mindenki kibírja.
Mondjuk azt nem tudom, azok akik ilyenkor jönnek, hogy mert kutyák elmennek, azok mit csinálnak a kutyáikkal egy kiadós vihar esetén? " Tiltsuk be a viharokat? "
Arról nem beszélve, hogy mindenki arra költi a pénzét amire akarja, az meg, hogy államilag van tűzijáték, hát kétlem, hogy mondjuk egy stadionhoz képest olyan nagy összeg lenne, arról nem beszélve, hogy az embereknek legalább tetszik. Mert aki azt mondja rá, hogy minek, akkor ennyi erővel be lehetne tiltani minden olyan dolgot ami nem létfeltétel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!